BAŞIN SAĞOLSUN SEVİYE ABLA

Bilecik Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Seviye Beyli'nin annesi Müesser Beyli vefat etti.

10 Mayıs 2014 Cumartesi 15:05
2213 Okunma
BAŞIN SAĞOLSUN SEVİYE ABLA

Bilecik Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Seviye Beyli'nin annesi Müesser Beyli vefat etti.

 Yaklaşık bir yıl önce babasını kaybeden Seviye Beyli’nin, anneler gününe bir gün kala annesinin de kaybetmesi aile üyelerini ve sevenlerini yasa boğdu. 8 aydır yakalandığı amansız hastalık nedeniyle bu sabah saat 09.00 sularında tedavi gördüğü Bilecik Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitirdi. Merhumenin cenazesi bugün ikindi namazına müteakiben Dedeoğlu Camiinde cenaze namazı kılınarak, defnedilmek üzere Dereşemseddin köy mezarlığına gönderildi.

 Cenaze namazına Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayit, Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Can, İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Yıldırım, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halis Nalbant, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 Merhumeye Allah'tan rahmet, başta Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Seviye Beyli olmak üzere yakınlarına, dost ve akrabalarına başsağlığı dileriz. BİLECİK OLAY HABER

 

 


 

Son Güncelleme: 10.05.2014 15:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle