BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Bilecik Özel Hatem Okullarında düzenlenen bursluluk sınavında başarılı öğrenciler ödüllendirildi.

07 Mart 2017 Salı 11:47
1998 Okunma
BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

  Bilecik Özel Hatem Okullarında düzenlenen bursluluk sınavında başarılı öğrenciler ödüllendirildi.  

 

 

  Ödül töreninin açılışında konuşan Okul Müdürü Orhan Atabek, öğrencilerin başarılı olmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Atabek, "Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün eğitim ve öğretime ne kadar önem verdiğini biliyor ve ilke edindiğimiz bu sorumluluğun bilinciyle, okulumuz çalışanları olarak siz kıymetli öğrencilerimiz iyi insan, iyi gelecek ilkesiyle eğitim ve öğretim hizmetlerimizle bir üst eğitim kurumlarına ve yarınlara hazırlamak istiyoruz” dedi.

 

 

  Ardından bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, en büyük yatırımın insana yapılan yatırım olduğunu, insana yapılan en değerli yatırımın da eğitime yapılan yatırım olduğunu belirtti.

 

 

 Sadece akademik başarı üzerinde durmadıklarını belirten Fazilet Durmuş, "Bu ülkenin gençlerinde bu cevher var. Çalışacağız, üreteceğiz, artık katma değer üreten nesiller yetiştireceğiz. Araştıracak, soracak, sorgulayacak.

 

 

 Bu anlamda eğitim öğretimin kalitesini artırmak adına hep birlikte hareket ediyoruz. Bir toplumda siz öğretmenleri ve eğitim camiasını bir üst düzeye taşırsanız, onları ne kadar onurlandırır ve gururlandırırsanız, onlar da toplum nezrindeki yerlerini hak etmek için daha çok çalışacaklardır" dedi.

 

 

  Sınavda başarı kazanan Zeynep Vadi, Şevval Bektaş, Elif Bulgur, Gülce Şen, Buket Ay, Ezgi Kuraş, Eren Yanık, Kardelen Pınarbaşı’na plaketleri protokol üyeleri tarafından verildi.

 

Son Güncelleme: 07.03.2017 11:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle