DAVULLARIYLA, DARBUKALARLA DÜNYA KADINLAR GÜNÜ EN EĞLENCELİ HALİYLE KUTLADILAR

Bilecik'te bir gurup kadın, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü davullar ve darbukalarla en eğlenceli şekilde kutlandı.

07 Mart 2017 Salı 12:29
2441 Okunma
DAVULLARIYLA, DARBUKALARLA DÜNYA KADINLAR GÜNÜ EN EĞLENCELİ HALİYLE KUTLADILAR

   Bilecik'te bir gurup kadın, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü davullar ve darbukalarla en eğlenceli şekilde kutlandı.  

 

 

  Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğünde çalışan kadınlar, kurdukları ritm grubu ile davullar, darbukalar çalıp şarkılar söyleyerek Kadınlar Günü’nü kutladı. Farklı bir yöntem ile kadının önemine değinen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı çalışanları, renkli görüntüler ile hem kendileri eğlendi hem de kadınları eğlendirdi.

 

 

 Yaptıkları etkinlik ile kadının sanat olduğunu belirtmek istediklerini belirten Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Sosyal Hizmet Uzmanı Çağla Basmacı, "Kurum personeli olarak 8 Mart Dünya Kadınlar günü etkinliğini kutlamak için kadınlar olarak buradayız.

 

 

 Ve diyoruz ki kadın sanattır, kadın neşedir, kadın üretkendir. Memleketimizin kadın ve erkeklerini bir diğerini sürükleyen ve taşıyan değil, el ele ve aynı tempoda iki insan olarak göreceğimiz günlerin uzak olmamasını temenni ediyoruz” dedi. 

 

 

 Kurumda İşaret Dili Tercümanı olan Hülya Namrus ise, kadının üretkenliğine dikkat çekmek istediklerini belirterek, işaret dili ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

 

 

 Öte yandan grupta sadece davul çalan tek erkek personelinin bulunması gözlerden kaçmadı. 

 

Son Güncelleme: 07.03.2017 12:29
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKKutlamaKadınlar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle