BAKAN YARDIMCISI HAKKINI KİME HELAL ETMEDİ

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta Bilecik gezisi kaldığı yerden devam etti.

26 Haziran 2014 Perşembe 11:48
1527 Okunma
BAKAN YARDIMCISI HAKKINI KİME HELAL ETMEDİ

 Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta Bilecik gezisi kaldığı yerden devam etti. 

Sabah Bilecik Valiliğini ziyareti sonrası Osmaneli’yle geçen Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'i ziyaret ederek, tarihi Rüstempaşa Camisi ile rölöve, restorasyon ve restitüsyon çalışmaları tamamlanan Hagios Georgios Rum Ortodoks Kilisesi'nde de incelemelerde bulundu. Burada yaptığı incelemeler sonrası tekrar Bilecik’e dönem Bakan Yardımcı Ak Parti İl Başkanlığı ve Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’yı ziyaret etti.

 

 

Ak Parti İl Başkanlığında ziyaretleri sırasında İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş, Muhammet Balta’nın kendileri için hem bir arkadaş hem de bir abi olduğunu belirtti. Kurtulmuş, ”Kendisi yıllardır İl Başkalığı yapmış, İl Genel Meclisi Başkanlığı yapmış, teşkilatın içinden gelmiş, kelimenin kısa anlamıyla işin içinden özünden gelmiş birisi. Bizim için bakanımızın ayrı bir önemi vardır. Bizim için memnuniyet verici bir ziyaretti. Kendilerinize huzurlarınızda teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmanın ardından Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Türkiye’nin her alanında değişim ve gelişimin öncüsü olan bir hareketin siyasi temsilcileri ve evi olan Ak Parti İl Teşkilatından olmaktan çok mutlu olduğunu ifade etti. Balta, ”Bu hareketin lideri Sayın Recep Tayip Erdoğan Başbakanımızın 3 Kasım 2002 ‘de halkımızın oyları ile teslim ettiği emanet ile birlikte Türkiye’miz de çok önemli gelişmeler oldu. Ülkemizin şuanda dünyada saygınlığı arttı. Ecdadımızın her alanda dünyada ayak bastığı yerlere daha önce 1 milyon dolarlara muhtaç olan bir ülke şuanda 3 milyar dolar civarında dünya da ezilmiş olan insanlara yardım yapıyor. Ecdadımızın bize bıraktığı mirasa uygun hareket ederek hiçbir karşılık beklemeden yapıyor bunları. 1 Temmuz’da halkın istediği kişi inşallah adaylığını koyacak ve ilk turda kazanacağız. 1 Temmuz’da fırtına estireceğiz, halkımızın istediği bir kişi gelecek inşallah cumhurbaşkanlığına. 10 sene sonra 15 sene sonra veya biz bu alemden göçtükten sonra bizden sonra gelecek insanlar bu hizmetleri yapan insanlara Allah razı olsun bunlara sebep olanlardan ve bu insanlardan mekanı cennet olsun bak rahatlığımız için bizleri düşünmüşler böyle hizmetler yapmışlar denmesi bizim için yeterlidir” dedi.

“BEN HAKKIMI HELAL ETMİYORUM

Konuşmasının devamında “Çatı Aday” hakkında açıklamalarda bulunan Bakan Yardımcısı Balta, makamların gelip geçici olduğunu önemli olan bu işlere gönül vermek olduğunu belirtti. Balta, “12 Eylül’den önce kardeşi kardeşe vurdurup, sağ sol deyip, binlerce insan ölüp 650 bin vatandaşımız cezaevlerinde çürüyüp ondan sonra karakola girip şuanda televizyonlarda karşılıklı televizyon programı yapan o karşı görüşteki insanlar kol kola girip birleşiyorsa bende o insanlara hakkımı helal etmiyorum. Madem birdiniz madem beraberdiniz neden onca insanı düşman haline getirdiniz. Kardeşi kardeşe vurdurttunuz, binlerce insanımıza eziyet edip binlerce insanımızı kaybettik ve binlerce insanımız cezaevlerinde çürüdü.

 Ülkemiz üzerinde oyunlar oynanıyor biz bu oyunlara karşı uyanık olmalıyız. Nasıl ki rahmetli menderes ve arkadaşları eğer bu milletin gönlünden çıkmıyorsa, rahmetli menderes ve arkadaşları sürekli rahmet ile anılıyorsa, rahmetli Turgut Özal, rahmetli Prof. Dr. Necmettin Erbakan ve bunun gibi insanlar bu memlekette iz bırakmışsa bizlerde bu memlekette is değil iz bırakmak zorundayız” dedi.

 

Konuşmaların ardından Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcıyı ziyaret eden Bakan Yardımcısı buradan Bozüyük ilçesine geçerek “Kentsel Dönüşüm” bilgilendirme toplantısı düzenledi. Bu program sonrası Bilecik’e geri dönerek, Şeyh Edebali Türbesi ziyaret ederek Bilecik programına son verecek.


Son Güncelleme: 26.06.2014 11:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle