AYNI BİLETİ BAŞKALARINA SATINCA 1'İ ERKEK 3 YOLCU AYAKTA KALDI, POLİSİ ARAYIP ŞİKAYETÇİ OLDU

Bilecik’ten İstanbul ve Gebze'ye gitmek için bir seyahat acentesinden bilet alan, ancak yolcu otobüsüne bindikten sonra yerlerinin başkasına da satıldığını gören vatandaşın polise şikayeti üzerine firmaya para cezası kesildi.

21 Haziran 2016 Salı 12:18
2861 Okunma
AYNI BİLETİ BAŞKALARINA SATINCA 1'İ ERKEK 3 YOLCU AYAKTA KALDI, POLİSİ ARAYIP ŞİKAYETÇİ OLDU

   Bilecik’ten İstanbul ve Gebze'ye gitmek için bir seyahat acentesinden bilet alan, ancak yolcu otobüsüne bindikten sonra yerlerinin başkasına da satıldığını gören vatandaşların polise şikayeti üzerine firmaya para cezası kesildi.

 

 

  İddialara göre, Bilecik’te üniversite okuyan Ebru Delibaş ve bir arkadaşı, İstanbul’a gitmek üzere Bilecik Şehirler Arası Otobüs Terminalinde bulunan  B.... Turizm firmasından 15 ve 26 numaralı biletleri alarak otobüsün saatini beklemeye başladılar. Gelen otobüsüne binen Ebru Delibaş ve arkadaşı Canan Ateş, biletleri olan numaralarda başka birilerinin oturduklarını gördüler.

 

 

 Durumu muavine bildiren 2 arkadaşa, bir yanlışlık olduğu ve otobüste yer olmadığı için ayakta yolculuk yapmak zorunda oldukları belirtildi. Bu durum karşısında hiç hoşnut olmayan ikili ile aynı mağduriyetten şikayet eden bir erkek yolcu, durumu telefonla polise ihbar edip şikayetçi oldular. Bunun üzerine Bayırköy Beldesinde otobüsü durduran ekipleri, ayakta 3 yolcusu bulunan otobüse 73 TL ceza kestiler.

 

 

 Yaklaşık 45 dakika rötar yapan otobüsün ayakta bekleyen 3 yolcusu, Bölge Trafik Şubesi ekipleri tarafından başka bir yolcu otobüsüne bindirilerek yollarına devam etmeleri sağlanırken, bütün yaşanan bu olumsuz durum en çok sıcakta bekleyen yolcularını olumsuz etkiledi.

 

 

  Bu arada, Bilecik'teki otobüs şirketi yazıhanesi yetkilileri, 15 ve 26 numaraların sistemde boş olduğunu ve muavine verilen yolcu listesinde o yolcuların isimleri olduğu belirtilerek, yapılan yanlışlığının muavin kaynaklı olduğu ifade ettiler.

Son Güncelleme: 21.06.2016 12:18
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKAyakta3 KişiBilet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle