AV TÜFEĞİ İLE İNTİHARA KALKIŞTI

Bilecik'te karısı ile boşanma noktasında olan bir kişi, boş arazide kendisini av tüfeği ile vurarak intihara kalkıştı.

26 Kasım 2014 Çarşamba 13:19
5131 Okunma
AV TÜFEĞİ İLE İNTİHARA KALKIŞTI

Bilecik'te karısı ile boşanma noktasında olan bir kişi, boş arazide kendisini av tüfeği ile vurarak intihara kalkıştı.

 

 

  Edinilen bilgiye göre, karısı ile boşanma sıkıntısı yaşalan ve psikolojik sorunları olduğu belirtilen T.Ç. (22), Bahçelievler Mahallesinde bulunan Vericiler alanındaki boş bir arazide av tüfeği ile intihara kalkıştı. Yakın bir arkadaşına “Kendimi uracağım” demesi üzerine durum hemen polise bildirdi.

 

 

Olay yerine giden polis ekipleri T.Ç.'yi yaklaşık 45 dakika ikna etmeye çalıştılar. Olay yerine çağırılan 112 Acil Servis ambulansı ile gelen Bilecik Devlet  Hastanesi'nde görevli psikiyatrisin de ikna çalışmaları çaba vermedi. İsteği üzerine olay yerine karısının gelmesinden sonra Ç. tüfeği ateşledi. Karın bölgesinden yaralanan T.Ç., olay yerinde bulunan 112 Acil Servis ambulansı ile Bilecik Devlet Hastanesine kaldırılarak ameliyata alındı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Son Güncelleme: 26.11.2014 13:19
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKPolisIntihar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle