ASAYİŞ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ'NÜN AKIL DOLU OPERASYONU

Bilecik'te, 15 yaşındaki kızı kandırıp dolandırarak polis tarafından yakalanan 2 kişi adliyeye sevk edildi.

11 Eylül 2014 Perşembe 10:53
3797 Okunma
ASAYİŞ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ'NÜN AKIL DOLU OPERASYONU

 Bilecik'te, 15 yaşındaki kızı kandırıp dolandırarak polis tarafından yakalanan 2 kişi adliyeye sevk edildi. 

 

 

  Edinilen bilgiye göre, dün TOKİ Mergül Sitesi'nde 15 yaşındaki kız çocuğunu "Baban kuyumcu soygununa karışmış, kimliği orada düşmüş. Evde bulunan altınları ve paraları evin arkasındaki çöp kutusunun oraya getir" diyerek kandıran ve yaklaşık 3 bin TL para, 3 bilezik ve 15'e yakın küçük altını alarak kayıplara karışın S. Y. (31), aynı gün içinde Ertuğrulgazi Mahallesinde bir başka vatandaşı daha dolandırmaya çalışırken suçüstü yakalanmıştı. S. Y.'nin vermiş olduğu ilk ifadesinde suçunu kabul etmiş ve Şanlıurfa'da bulunan asker arkadaşı O. G.'nin (31) Bilecik'teki vatandaşlar ile telefonla konuşup onları kandırdığını, kendisinin de sadece paraları ve verilen ziynet eşyalarını alıp  bunları arkadaşına verdiğini söylemişti.

 

 

 Bunun üzerine Bilecik İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürü Seyhan Yıldırım ve ekibi, yürüttükleri çalışma sonucunda Şanlıurfa'da bulunan O. G.'yi de paraları ve altınları teslim alması için S. Y. ile irtibata sokup Bilecik'e getirmeyi başardı.

 

 

 

 Şanlıurfa’dan İstanbul’a uçakla gelen O. G. kiraladığı araç ile S. Y. ile buluşma noktası olan Bilecik otogarına gece yarısı saat 02:00'da geldi. Bilecik Asayiş Şube Müdür Seyhan Yıldırım’ında başında bulunduğu Asayiş ekipleri Bilecik otogarında O. G.’yi kıskıvrak yakaladılar. 

 O. G. ile dün suçüstü yakalanan S. Y., emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

 

Son Güncelleme: 11.09.2014 10:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle