ANNELER GÜNÜ’NÜN EN GÖZDE ÇİÇEĞİ NE ?

   Bilecik'te bu yıl Anneler Günü’nde menekşe ve orkide vatandaşların yeni gözdesi oldu. 

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
12 Mayıs 2018 Cumartesi 15:41
811 Okunma
ANNELER GÜNÜ’NÜN EN GÖZDE ÇİÇEĞİ NE ?

   Bilecik’te bu yıl Anneler Günü’nde menekşe ve orkide vatandaşların yeni gözdesi oldu. 

  Anneler Günü'nün gelmesiyle birlikte, Bilecik’teki çiçekçilerin yüzü gülerken en çok tercih edilen çiçekler menekşe ve orkide oldu.

 Bilecik’te çiçekçilik yapan Sertaç Sezer, Anneler Günü'nün yaklaşmasıyla çiçek satışlarının çok yoğun olduğunu belirterek, “Anneler Günü her yıl olduğu gibi bu yılda çok hızlı ve yoğun bir şekilde geçiyor.

 Şimdiden talepleri karşılamaya çalışıyoruz ve yoğun bir ilgi görüyoruz. Bu da bizi gerçekten çok mutlu ediyor. Bu yılın Anneler Günü’ne özel çiçeği ithal menekşe ve orkide. Bunlarla birlikte tabi ki begnoya, sardunya, ortanca, yıldız çiçeği ve papatya çiçeklerimiz var ve içerisinde yazılar bulunan teraryumlar  da çok güzel ilgi görüyor. Biz de Sertaç Çiçekçilik olarak başımızın tacı olan tüm annelerin Anneler Günü'nü kutluyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 12.05.2018 16:38
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle