AKPARTİ DANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI KONUŞMACILAR CHP VE MHP YÜKLENDİ

Bilecik AK Parti Merkez İlçe Danışma Toplantısı yapıldı.

06 Haziran 2014 Cuma 13:20
1464 Okunma
AKPARTİ DANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI KONUŞMACILAR CHP VE MHP YÜKLENDİ

Bilecik AK Parti Merkez İlçe Danışma Toplantısı yapıldı. 

  Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapılan toplantıya, Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Can, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, İl Genel Meclisi üyesi Hasan Hüseyin Çelik ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Fikret Karabıyık katıldı.

 

 

  Toplantıda ilk olarak konuşma yapan Merkez İlçe Başkanı Karabıyık, Bayırköy Belediyesi'ni almanın haklı gururunu yaşarken, Vezirhan Beldesini kaybetmenin de üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti. Karabıyık, “Son günlerde Türkiye genelinde özellikle Okmeydanı’nda ve İstanbul'un muhtelif bölgelerinde faiz lobisinin destekleri ile ellerinde molotof kokteyleri, sapanlar, taşlar ve hatta silahlarla Türkiye'ye zarar vermek isteyen marjinal gruplar Gezi Parkı olaylarını bahane ederek çeşitli gösteriler yapmak istemiş ve o günlerdeki süreci yeniden yaşatmak için ellerinden geleni yapmışlardır. Ancak bunlarda başarılı olamamışlardır. Bunun en büyük nedeni ise Türk ulusunun artık geçmişinden daha bilinçli olması yapılan hizmetleri, kalkınmayı ve gelişmeyi canlı şahit olarak izlemeleridir. Onlar ne yaparlarsa yapsınlar Türk milletinin iradesi onlara bu süreçte geçit vermeyecektir.

 

 

 Çünkü hiçbir kimse sözde hak uğruna adalet uğruna ellerinde Molotof kokteyleriyle kamu malına hepimizin cebinden çıkan vergilerle yapılan çalışmalara zarar veren kişi ve kişileri desteklememiş ve bundan sonrada desteklemeyeceklerdir. Tabi bu yapılanları destekleyen çeşitli grup ve muhalefet partilerinde bu tutumlarını sürdürdükçe başarıyı asla yakalayamayacaklar ve oldukları yerden bir adım daha öteye gidemeyeceklerdir. Onların yapabileceği tek şey bu kadar” dedi.

 

 

  Konuşmanın ardından kürsüye çıkan Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman da, yerel seçimlerden sonra ilk kez bir toplantıya katıldığını kaydetti. Yaman, “Soma’da hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. Seçim dönemi bitti, bundan sonra 10 Ağustosta Cumhurbaşkanlığı seçimiyle karşı karşıya geleceğiz. Son seçimde tek başına bu işi beceremeyeceğini anlayan muhalefet partileri Yalova da birleşme seçeneğini denediler. Bu Cumhurbaşkanlığı seçiminde de aynı olacak” diye ifade etti.

 

 

  Son olarak konuşma yapan İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş, Ak Parti'nin istişareyle kurulup istişare ile idare edildiğini, bugünlere de istişare ile geldiğini ve bu istişare toplantıların öneminin çok fazla olduğunu belirtti. Kurtulmuş, “Yerel seçimler sonrası ilk İlçe Danışma toplantımız bu yanılmıyorsam. Biz gerek yerelde gerekse geneli ilgilendiren çok önemli bir seçim geçirdik. Seçim öncesi Türkiye’yi kaosa sürüklemek isteyenler geçen sene gezi olaylarında başlamışlardı. Malumunuz, son olarak da 17 Aralık ta bu sürece darbe vurmak isteyenler başta dış güçler ve onların içerideki maşaları bir şekilde harekete geçtiler ve bu süreci provoke etmek istediler. Ama başta başbakanımız dik duruşuyla meydanlarda adeta kendini parçalarcasına mücadele ederek netice itibari ile muhalefetin paralel yapının diğerlerinin beklentisi olan otuzlu rakamlara Ak Partiyi düşürme hedefleri tutmadı. Milletimiz bizi bir kez daha anlayarak yüzde kırk beş buçuk oy oranıyla yerel seçimlerde destekleyerek başarı ile çıkmamızı sağladı. Bunda inanan bir başbakanımız inanan bir ekibimiz ve yukarıdan aşağıya kadar bu işe iyi konsantre olmuş teşkilatlarımız, üyesinden, mahalle temsilcisine, sandık yönetim kuruluna, beldelere, ilçelere, il yönetimlerine kadar 81 vilayette Ak Parti teşkilatları çalışarak yüzde kırk beş buçuk hedefine ulaştı ve Türkiye de bir yerel seçimi daha partimiz başarı ile sonuçlandırdı.

 

 

 Yerel seçimler bir kırılma noktası diyorduk ve bu zamana kadar girmiş olduğumuz seçimlerin tümünü başarı ile sonuçlandırdık. Bu seçim çok önemliydi, önemli olduğu şuanda ki muhalefetin birlik yapma, çatı aday bulma vesaire çalışmalarının da bir göstergesi olduğunu iyi analiz etmek lazım. Çünkü muhalefetin tutumu daha farklıydı ve bundan daha farklı bir sonuç çıksaydı Ak Parti hezimete uğrasaydı muhalefet meydanlarda şimdi Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili farklı bir tavır sergileyip farklı bir konuşma üslubu içerisine girecekti” dedi.

 

  Toplantı, daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

 



Son Güncelleme: 06.06.2014 13:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle