AK PARTİ MERKEZ İLÇE DANIŞMA MECLİSİ TOPLANDI

AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanlığı Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi İstişare Toplantısı yapıldı.

25 Şubat 2017 Cumartesi 08:54
2098 Okunma
AK PARTİ MERKEZ İLÇE DANIŞMA MECLİSİ TOPLANDI

  AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanlığı Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi İstişare Toplantısı yapıldı.  

 

 

  Gerçekleştirilen toplantıya, AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Serkan Yıldırım, Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Vezirhan Belde Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, AK Parti Bilecik Gençlik Kolları Başkanı Servet Yılmaz, İl Başkan Yardımcıları, Merkez İlçe Koordinatörleri, Merkez İlçe yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı.

 

 

 Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantı şehitler adına saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından açılış konuşmasını Merkez İlçe Başkanı Serkan Yıldırım yaptı.

 

 

 Gerçekleştirilen toplantının önemine değinen Yıldırım, ilçe teşkilatı olarak yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi verdi. Konuşmaların ardından partililer karşılıklı istişareler gerçekleştirerek toplantıya son verdi.

 

 

 

 

Son Güncelleme: 25.02.2017 08:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle