AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI İFTAR PROGRAMINA KATILDI

Ak Parti'nin yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, Bilecik'te vatandaşlarla birlikte iftar yaptı.

24 Temmuz 2014 Perşembe 07:38
1802 Okunma
AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI İFTAR PROGRAMINA KATILDI

 Ak Parti'nin yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, Bilecik'te vatandaşlarla birlikte iftar yaptı.  

 

 

  Dün Bilecik gezisi sırasında Bilecik Belediyesi tarafından Şeyh Edebali Türbesi bahçesinde kurulan iftar programına katılan Abdülhamit Gül, vatandaşlar ile oruç açıp iftar yaptı. Şeyh Edebali Türbesinde gerçekleştirilen iftar programına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Belediye Başkan Yardımcı Nihat Can, Ak Parti İl Başkanı Ramazan Kurutulmuş, İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım, Ak Parti Teşkilatı, parti üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 

  Ramazan ayının ve Kadir Gecesinin verdiği manevi atmosferin en doruk noktada hissedildiği iftar programında eller, dünyanın çeşitli bölgelerinde zulüm gören Müslümanlar için semaya yöneldi. Belediye Başkanı Selim Yağcı, programda yaptığı konuşmada, birlik ve beraberliğin toplum huzuru noktasındaki önemine değinerek, şunları söyledi: '

 

 

  "En büyük gücümüz birliğimiz ve beraberliğimiz, sevgimiz ve hoşgörümüz. Birbirimizin dertleriyle dertlenmemizdir. Ramazan ayı birlik, beraberlik, sevgi ve hoşgörü ayıdır diye her zaman söylüyoruz. İşte bizler de geçen yıl başlattığımız böyle güzel bir geleneği, bu yıl da sürdürüyoruz. Hiç olmazsa yılda bir kez dahi aynı sofrada buluşmak, aynı masa etrafında buluşmak istedik. Rabbimize sonsuz şükürler olsun diyoruz. Bizler huzur içindeyiz. Ama İslam dünyasına baktığımızda içimiz burkuluyor. Sevgiden, birlikten, hoşgörüden uzaklaştıkça nelerin olabileceğini başa ne musibetler geleceğini görüyoruz.

 

 

 İşte bu akşam birliğimizin, beraberliğimizin, kardeşliğimizin ve hoşgörümüzün bir sadakası olarak Cenabı Hakka, diğer Müslüman kardeşlerimizin de birlik ve beraberliğe kavuşmasına, zulüm altından kurtulmaları ve zalimlerin kahru perişan olması için dua edelim. Filistin'deki, Gazze'deki, Kerkük'teki, Myanmar'da sıkıntı yaşayan ve savaş altında olan kardeşlerimize Cenabı Hak, bu Kadir Gecesinin yüzü suyu hürmetine yardım etsin, yar ve yardımcıları olsun. Bizler de bu mübarek gecede, Şeyh Edebali diyarında onlara dua ediyoruz.''

  “BU GECE DEĞERLİ VE ÖZEL BİR GECEDİR”

  Kadir Gecesi'nin her açıdan değerli ve özel bir gece olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Selim Yağcı, ''Bu ayın yardımlaşma ve paylaşma ayı olduğunu söyledik. Belediyemizce bu yıl yaptığımız bu güzel organizasyona bir yenilik getirdik. Şehrimizin ileri gelenlerinin, 'Bizler de bu güzel ve faydalı organizasyonda yer alalım, destek verelim'' demeleri üzerine onlara da bu hayırlı işte yer verdik. Bu akşam da bu iftarımızda şehrimizin ağabeylerinden olan Salih ağabeyimizin katkısı oldu. ECM Metal'in sahibi Salih Öztürk Bey bu güzel organizasyona destek verdi. Katkılarından dolayı sizlerin huzurunda kendisine teşekkür ediyorum. Allah, yapmış olduğu hayırları kabul etsin.

 

 

 Bu akşam her açıdan değerli ve özel bir akşam. Ayrıca bu akşamki iftarımıza Ankara'dan da özel bir misafirimiz var. AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Abdülhamit Gül aramızdalar ve Bilecik'te bu iftar sofrasını paylaşmaya geldiler. Abdülhamit Bey, ayrıca Ankara'dan, Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını ilettiler. Ben sizlere bunu arz ediyorum. Ayrıca bu Cuma günü saat 16:00'da Sayın Başbakanımızı şehrimizde ağırlayacağız.

 

 

 Yüksek Hızlı Tren Projesi Garının açılışı dolayısıyla ilimize gelecek olan Başbakanımızı en iyi şekilde karşılayacağız. Çünkü Türkiye'mize yapılan bu güzel hizmetler ve gelişmelerde onun katkısı en büyüktür. Marifet iltifata tabidir. Bizler Bilecikliler olarak onu en güzel şekilde karşılamak üzere sizleri davet ediyorum'' ifadelerini kullandı.

 

 

  Yapılan iftar yemeğinin ardından Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, teravi namazını Kayı Boyu Camii'nde kılarak kentten ayrıldı.

 

 

 

 

Son Güncelleme: 24.07.2014 07:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle