AĞIR KIŞ ŞARTLARINDA SOKAK HAYVANLARI DA UNUTULMADI

16 Ocak 2015 Cuma 11:23
2321 Okunma
AĞIR KIŞ ŞARTLARINDA SOKAK HAYVANLARI DA UNUTULMADI

 Milli Parklar 2. Bölge Müdürlüğü Bilecik Şube Müdürlüğü, ağır kış şartları sebebiyle sokak hayvanları için yemleme çalışması yaptı.

 

 

 

  Edinilen bilgiye göre, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar 2. Bölge Müdürlüğü Bilecik Şube Müdürlüğünce, Bilecik ve Bozüyük merkezinde bulunan sokak hayvanları için de ağır kış şartları dikkate alınarak yemleme çalışması yapıldı. Kış şartlarından dolayı birçok sokak hayvanının yiyecek bulmasının zorlaşmasını dikkate alan Bilecik Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü personeli, ekipler halinde yerleşim yerlerinde sokak hayvanları için yemek temin etti. Yapılan yemleme çalışmaları kapsamında, yerleşim yerlerinde bulunan kanatlılar için de ayrıca dane yem atıldı.

 

 

Son Güncelleme: 16.01.2015 11:23
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKSokakHAYVANLARI
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle