ACUN VE EKİBİNDEN BİLECİK İÇİN ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Bilecik'e 3’üncü kez gelerek, çekimlerini gerçekleştiren Yetenek Sizsiniz Türkiye programının sunucusu ve yönetmeni Acun Ilıcalı başta olmak üzere jüri üyelerinden Eser Yenenler ve sunucu Alp Kırşan, Bilecik'i övgü dolu sözler söyledi.

06 Eylül 2014 Cumartesi 10:52
3083 Okunma
ACUN VE EKİBİNDEN  BİLECİK İÇİN ÖVGÜ DOLU SÖZLER

 Bilecik'e 3’üncü kez gelerek, çekimlerini gerçekleştiren Yetenek Sizsiniz Türkiye programının sunucusu ve yönetmeni Acun Ilıcalı başta olmak üzere jüri üyelerinden Eser Yenenler ve sunucu Alp Kırşan, Bilecik'i övgü dolu sözler söyledi.

 

 Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde 2 gün gerçekleşen programları ardından programının sunucusu ve yönetmeni Acun Ilıcalı, Bilecik'te oldukları için ekip olarak çok mutlu olduklarını belirten Ilıcalı, şunları söyledi; ''Vallahi biz de Bilecik'te olduğumuz için çok mutluyuz. Buraya 3. kez geldiğimizden belli oluyordur herhalde. Çok seviyoruz Bilecik'i. Bilecik'in uğurlu geldiğini düşünüyorum. Geçen sezon çok güzel çekimler yapmıştık. Bilecik halkını da çok seviyoruz. Bizi çok güzel karşılıyorlar. Sizler ve Bilecik halkı bizleri buraya adeta çekiyorsunuz. Biz de geliyoruz. Belediye Başkanıma da hürmetlerimi bildiriyorum” dedi.

 

 Bilecik'in doğası, yeşili ve temiz havasına hayran olduklarını dile getiren Alp Kırşan, ''3’üncü kez Bilecik'e geldik. Acun ağabey öncelikle çok seviyor Bilecik'i. İzleyici kitlesi çok güzel ve kaliteli. Mutluyuz yani Bilecik'te. Bilecik'in damak tadı da çok güzel onun için hiçbir sıkıntı çekmiyoruz. Bilecik'in temiz havası meşhur. Bir sürü çam ormanları var. O yüzden de temiz havası çok hoşumuza gitti” dedi.

 

 

 Bilecik'e gelmeye doyamadıklarını sözlerine ile konuşmasına başlayan Eser Yenenler ise duygu ve düşüncelerini şu şekilde aktardı: ''Vallahi Bilecik'e gelmeye doyamıyoruz. Bu bizim için çok önemli bir etken. Bilecik, yüz ölçümü küçük ama enerjisi en büyük bir şehir. Özellikle, salonunuz da çok güzel. Geçen sefer de söylediğim gibi Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin çekimini, hatta bizim için çok önemli olan ilk çekimini burada yapıyoruz. Ayrıca bu ilgi ve sevgi için de çok teşekkür ediyorum. Bilecik'e geldiğimden beri köfte yiyiyorum. Hayatımda ilk defa kahvaltıda köfte ve ekmek kadayıfı yedim. Gerçekten Bilecik'te herşey çok güzel''şeklinde konuştu.



Son Güncelleme: 06.09.2014 10:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle