BAŞKAN YAĞCI MECLİS ÜYELERİNE YAPIMI SÜREN ÇALIŞMALARI GEZDİRDİ

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Belediye Meclis üyelerine yapım aşamasında projelerini gezdirerek çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

06 Eylül 2014 Cumartesi 11:42
1778 Okunma
BAŞKAN YAĞCI MECLİS ÜYELERİNE YAPIMI SÜREN ÇALIŞMALARI GEZDİRDİ
 Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Belediye Meclis üyelerine yapım aşamasında projelerini gezdirerek çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.
 
 
 
 
 Bilecik Belediye bahçesinde Meclis üyeleri ile buluşarak Belediye’nin üstü açık gezi otobüsüyle ilk olarak Şeyh Edebali Türbesi’ndeki ‘Osmanlı Padişahları Tarihi Şeridi’ projesi çalışmalarını inceleyen Başkan Selim Yağcı ve Meclis üyeleri daha sonra ‘Hamsu Vadisi’ne geçerek buradaki projeleri inceledi. Burada, Hamsu Vadisi hakkında Meclis üyelerine bilgi veren Başkan Selim  Yağcı, daha sonra Meclis üyelerine Hürriyet Mahallesinde bulunan Muhsin Yazıcıoğlu Parkını gezdirdi. 
 
 
 
 Parkı gezen meclis üyeleri daha sonra yapımının tamamlanmasına az kalan Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu Tesisi’ni gezdi. Yüzme havuzunun çalışmaları da incelendikten sonra sırasıyla Kent Müzesi inşaatı, İstasyon girişinde bulunan Devlet Demir Yollarına ait restorasyonu devam eden tarihi evleri gezdirerek bilgiler verdi.  Başkan Selim Yağcı, restore edilen tarihi evlerin Belediyeye tahsis edildiğini ve burada bulunan evlerden bir tanesinin ‘Tarihi Araştırma Evi’ olacağını söyledi.
 
 
 
 Geçtiğimiz günlerde ihalesi yapılan ‘Gençlik Adası’nı meclis üyelerine gezdiren Başkan Selim Yağcı, buranın Bilecik’te en önemli mesire alanı olacağını belirtti. Buranın ardından meclis üyelerine yapımı tamamlanan Kapalı Spor Salonu’nun içini gezdiren Başkan Selim Yağcı, salonun tamamlandığını ve en yakın zamanda hizmete geçeceğini belirtti. Alaçayır mevkiinde yapımı devam eden Atık Su arıtma tesisini gezdiren Başkan Selim Yağcı çalışmaların son durumu hakkında bilgiler verdi.
 
 
 
 
''YAPILAN BU ESERLERDE HEPİMİZİN EMEĞİ, ALIN TERİ VAR''
 
 Yapılan eserlerde tüm Bilecik ve meclis üyelerinin alın teri ve emeği olduğunu belirten Başkan Selim Yağcı, sözlerini şöyle tamamladı:''Öncelikle gezimize katıldığınız için teşekkür ediyorum. Gerçekten kısa ve öz bir gezi yaptık. Yaptığımız eserlerin tümünü gezemedik. Yapılan bu eserlerde hepimizin emeği ve alın teri var. Biz gerçekten mütevazi bir şehir olmakla birlikte gerçekten birlik ve beraberlik içinde herşeyi de yapabileceğimizi görmüş olduk.
 
 
 
 İnşallah bu tesisler bittiğinde, güzel bir otogarımız, güzel bir spor salonumuz, güzel dinlenme alanları ve spor alanlarımız, kongre merkezlerimiz olduğunda Bilecik çok daha güzel olacak. Hep geleceğimiz, çocuklarımız için bu eserleri inşa ediyoruz. Bunları birlik ve beraberlik içinde gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Sloganımızda olduğu gibi; ''Hep Birlikte Daha İyiye ve Daha Güzele'' diyor, hepinize teşekkür edyorum” dedi.

Son Güncelleme: 06.09.2014 11:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle