9 OY FARKLA YENİ BAŞKAN AHMET SUBAŞI

Bilecik Yiyecek Maddesi Satan Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bugün Yapılan Seçim Sonunda Belli Oldu. 12 Yıldır Oda Başkanlığı Yapan Yıldırım Çınar 3. Oldu.

19 Mart 2014 Çarşamba 16:28
2154 Okunma
9 OY FARKLA YENİ BAŞKAN AHMET SUBAŞI

Bilecik Yiyecek Maddesi Satan Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı bugün yapılan seçim sonunda belli oldu.

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi lokalinde saat 15:00’da başlayan seçim, 486 üyeden 356 oy kullanımı ile sona erdi. Ahmet Subaşı, Bahattin Çalık, Yıldırım Çınar ve Mustafa Ergül'ün aday olduğu seçimlerde, 4 geçersiz oy çıkarken, 35 oy Bahattin Çalık, 46 oy Yıldırım Çınar, 131 oy Mustafa Ergül alırken, 140 oy alan Ahmet Subaşı, Yiyecek Maddesi Satan Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Seçim sonunda görüşlerini bildiren Subaşı, dostlarına, abilerine ve arkadaşlarına çok teşekkür ettiğini belirtti. Subaşı, “Hepinizden Allah razı olsun. Bizi bu göreve laik gördüğünüz için sizleri mahcup etmeyeceğim. Sizleri başarıya taşımak için elimden geleni yapacağım" dedi.

Ahmet Subaşı başkanlığındaki yeni yönetim şu isimlerden oluştu: Özgür Topal, Olcay Şeker, Mehmet Emin Acar, Faik Budak, İlhami Çınar ve Erdoğan Genç. Denetim Kurulu: İsmail İnan, Fatmanur Çubukçu, Bülent Başdemir.

Son Güncelleme: 19.03.2014 16:28
Anahtar Kelimeler:
Ahmet SubaşıODA SEÇİMİ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle