8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ FOTOĞRAF YARIŞMASI SERGİSİ AÇILDI

Bilecik'te Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “8 Mart Dünya Kadınlar Günü Fotoğraf Yarışması”nın sergisi açıldı.

04 Mart 2015 Çarşamba 08:33
1733 Okunma
8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ FOTOĞRAF YARIŞMASI SERGİSİ AÇILDI

 Bilecik'te Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “8 Mart Dünya Kadınlar Günü Fotoğraf Yarışması”nın sergisi açıldı.  

 

 

  Bilecik İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne ait olan sergi salonunda düzenlenen fotoğraf yarışması sergisine Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Bilecik Vali Yardımcısı Mustafa Güney, Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Tetik, Bilecik İl Müftüsü Necati Akkuş, kurum müdürleri, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Muhammed Akgün ve kurum çalışanları katıldı.

 

 

  Sergide açılış konuşmasını yapan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Muhammed Akgül, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” çerçevesinde Bilecik Aile ve Sosyal İl Müdürlüğü olarak “Kadın ve Emek” konulu fotoğraf yarışmasını düzenlediklerini belirtti. Akgün, “Türkiye genelinde bu fotoğraf yarışmasına 98 adet fotoğraf katıldı. Bunların derecelendirilmelerini Anadolu Üniversitesi İletişim Fakültesinden de danışmanlık desteği alarak yaptık.

 

 

 Şuanda içeride mansiyon başta olmak üzere 1’inci, 2’inci, 3’üncü resimlerimiz ödül alan resimlerimiz bulunmakta. Bunların ödüllerini Cuma günü olan programda taktim edeceğiz” dedi.

  Konuşmaların ardından protokol üyelerinin katılımıyla kurdele kesiminden sonra serginin açılışı gerçekleşti.

 

 

 

 

Son Güncelleme: 04.03.2015 08:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle