3X3 BASKETBOL SOKAK TURNUVASINDA 285 SPORCU MÜCADELE ETTİ

Bilecik'te, Basketbol Federasyonunun 2016 yılı faaliyet programında yer alan 3x3 Basketbol Skak Turnuvası gerçekleştirildi.

09 Haziran 2016 Perşembe 06:18
1088 Okunma
3X3 BASKETBOL SOKAK TURNUVASINDA 285 SPORCU MÜCADELE ETTİ

   Bilecik'te, Basketbol Federasyonunun 2016 yılı faaliyet programında yer alan 3x3 Basketbol Sokak Turnuvası gerçekleştirildi. 

 

 

      Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü basketbol sahasında gerçekleştirilen turnuvaya katılım yoğun oldu. Renkli görüntülere sahne olan müsabakalarda, 75 takımda yer alan toplam 285 sporcu mücadele etti. En küçük sporcunun 6 yaşında olduğu turnuva 2 gün sürerken 8 farklı yaş grubundan kız ve erkek takımlarının katıldığı turnuvada toplamda 105 müsabaka oynandı. 

 

 

     Müsabakalarda dereceye giren sporculara madalya ve kupa takdim edildi. Başarılı sporcuları tebrik eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, "3x3 Basketbol Sokak Turnuvası, sporun tabana daha fazla yayılabilmesi adına gerçekleştirilmiş çok önemli bir organizasyondur.

 

 

 Başarılı sporcular yetiştirmenin en doğru yollarından birisinin bu tür organizasyonlar olduğuna inanıyoruz. Böylelikle bir çok genç basketbol oynama imkanı bularak,  yeteneklerini keşfetmiş olacaklardır” dedi.

 

Son Güncelleme: 09.06.2016 06:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle