38 YILLIK EMEKTAR OKULUNUN YIKIM ÇALIŞMALARI BAŞLADI

13 Şubat 2017 Pazartesi 12:02
1802 Okunma
38 YILLIK EMEKTAR OKULUNUN YIKIM ÇALIŞMALARI BAŞLADI

  Bilecik’te 38 yıldır faaliyet gösteren Anadolu İmam Hatip Lisesi binasının yıkım çalışmaları başladı.

 

 

 

 Ertuğrul Gazi Mahallesi, Stadyum Sokakta 1979 yılında faaliyete geçen 15 derslik üç katlı ve 250 öğrenci kapasiteli aynı zamanda yatılı olarak hizmet veren okul binasının yıkım işlemleri başladı. Eski okul bahçesindeki geniş alana yeni yapılan 370 öğrenci kapasiteli yeni Bilecik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve 100 öğrenci kapasiteli pansiyon binası yapılmasına başlanması nedeniyle oyun sahası ve okul bahçesi alanı daralmıştı.

 

 

 Yüklenici firma tarafından iş makineleriyle 2 bloktan oluşan üç katlı bina yıkım işlemine başlanıldı. Yıkımın kısa sürede tamamlanması beklenirken, 38 yıllık binanın yıkım çalışmaları tamamlandıktan sonra okul bahçesinin genişletilip oyun sahası da yapılacağı belirtildi.

 

Son Güncelleme: 13.02.2017 12:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle