28 LÖSEMİ HASTASINI MUTLU EDEBİLMEK İÇİN LÖSEV İYİLİKLER TIR'I BİLECİK'E GELDİ

Çocuklara mutluluk dağıtan Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV)'in İyilikler TIR'ı Bilecik'te.

03 Mayıs 2016 Salı 08:48
1291 Okunma
28 LÖSEMİ HASTASINI MUTLU EDEBİLMEK İÇİN LÖSEV İYİLİKLER TIR'I BİLECİK'E GELDİ

 Çocuklara mutluluk dağıtan Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV)'in İyilikler TIR'ı Bilecik'te. 

 

 

  ''Anadolu'ya TIR Dolusu LÖSEV Yardımı'' projesi kapsamında Bilecik Aile Çay Bahçesi önünde kurulan TIR, Türkiye geneli LÖSEV'e kayırlı 20 binin üzerinde lösemili ailelere yardımlarını ulaştırıyor.

 

 

 LÖSEV yardım TIR'I hakkında bilgi veren Bursa LÖSEV Sosyal Hizmetleri sorumlusu Aylin Babaoğlu, 20 binin üzerinde lösemili ailelere gıda, tekstil, kırtasiye, oyuncak, bilgisayar gibi yüzlerce yardım yaptıklarını söyledi. Babaoğlu, "LÖSEV'e kayıtlı lösemili çocuklar ve ailelerin yüzlerini güldürmek amacıyla il il geziyoruz.

 

 

 Bilecik'te LÖSEV'e kayıtlı 28 lösemili çocuk ve yetişkin hastalarına el uzatmak için buraya geldik. Ankara'dan yola çıkan İyilikler TIR'ı dün Kütahya, bugün Bilecik'te ve yarın da Bursa'ya gideceğiz. TIR'ımızda kıyafet, yiyecek, temizlik malzemeleri ve maddi yardımlar gibi yardımlarda bulunuyor. Bu gördüğünüz tüm ürünler önceden bağışlanan ürünler ve aileler ihtiyaçlarınca istedikleri malzemeleri gelip alabiliyorlar. Bir çocuğun gülümsemesinden daha mutlu ne olabilir ki. TIR'larımızı gören herkes her yere gidip bağış yapabilirler" dedi.  

 

 

  Öte yandan Bilecik Osmaneli'de yaşayan ve hediye edilen bisiklet sonrası sevinci gözlerinden okunan 6 yaşındaki lösemi hastası Ceyda Nur Kaya, LÖSEV görevlileri ile fotoğraf çektirdi.

 

Son Güncelleme: 03.05.2016 08:48
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKTırLösev
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle