10 YILLIĞINA KİRALANACAK MI?

Haziran ayı Bilecik Belediyesi Meclis toplantısı bugün gerçekleşecek olup, 3 gündem maddesi görülecek.

02 Haziran 2015 Salı 07:15
2051 Okunma
10 YILLIĞINA  KİRALANACAK MI?

 Haziran ayı Bilecik Belediyesi Meclis toplantısı bugün gerçekleşecek olup, 3 gündem maddesi görülecek.  

 

 

  Bugün saat 17.30’da Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan Haziran ayı Belediye Meclis toplantısından 3 gündem maddesi görüşülecek olup, bu maddelerin içinde en gözen çarpan madde ise, mezbahanın 10 yıllığına kiralanmasının görüşülmesi oldu.

 

 

  Bilecik Belediyesi Haziran ayı Meclisi toplantısında görüşülecek maddeler ise, ilk gündem maddesi, mülkiyeti Belediye ait Bilecik Merkez İstasyon Mahallesi Karasu Mevkii’nde bulunan mezbahanın 2686 sayılı Devlet İhale Kanununun 64.maddesine ve 5393 sayılı Belediye Kanununun 18. Maddesinin birinci fıkrasının (e) bendine istinaden 10 yıllığına kiralanması konusu. İkinci gündem, 5393 sayılı Belediye Kanununun 18. Maddesinin birinci fıkrasının (e) bendine istinaden Bilecik Merkez İstiklal Mahallesi Karakız Mezarlığı Mevkii 23 pafta, 331 ada, 1 ve 2 numaralı parsellerin satın alınması hususunun görüşülmesi olacak. Üçüncü madde, İmar konularının görüşülmesi olurken, daha sonra Başkanlıkça ve meclis üyelerince getirilecek konulara geçilecek.

  Ayrıca, Bilecik Belediyesi tarafından yaptırılan yeni mezbaha modern görünüşü ile küçük ve büyükbaş hayvanların teknik ve hijyenik şartlara uygun olarak veteriner nezaretinde kesilmesi, etlerin muayenesi, sakatatların, etlerin soğutulması, muhafazası, parçalanması ve nakledilmesi amaçlanıyordu.  Bu tesis Bilecik Belediyesine 750 bin TL'ye mal oldu.


Son Güncelleme: 02.06.2015 07:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle