TÜRKİYE'DE İLK 500'ÜN İÇİNDE BİLECİK'TEN 10 FİRMA

İstanbul Sanayi Odası'nca (İSO) hazırlanan Türkiye’nin 500 büyük sanayi kuruluşu listesinde Bilecik’ten 10 firma yer aldı.  

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
30 Mayıs 2018 Çarşamba 17:40
1998 Okunma
TÜRKİYE'DE İLK 500'ÜN İÇİNDE BİLECİK'TEN 10 FİRMA

İstanbul Sanayi Odası'nca (İSO) hazırlanan Türkiye’nin 500 büyük sanayi kuruluşu listesinde Bilecik’ten 10 firma yer aldı.  


  Açıklanan listeler sonrası değerlendirmede bulunan Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Keskin, "İstanbul Sanayi Odası tarafından 2017 yılı verileri dikkate alınarak hazırlanan 500 büyük sanayi kuruluşu sıralamasında Bilecik Ticaret ve Sanayi Odasında şube kaydı bulunan 10 kuruluş yer aldı. İlimizde bu denli büyük kapasiteli firmaların yer alması ve ilimiz ekonomisine can vermeleri bizleri ziyadesi ile mutlu etmektedir. Bu ölçekteki yeni yatırımcıları, ideal bir yatırım ortamı olan ilimize çekmek öncelikli hedeflerimiz arasında yer almaktadır. Önümüzdeki yıllarda, ilimizde faaliyet gösteren diğer firmalarımızın da listede yer alması ve bu yıl listede yer alan firmalarımızın sıralamada daha üst sıralara yükselmesi dileklerimizle, ilk 500 firma içerisinde yer alan üyelerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz” ifadelerine yer verdi.

Öte yandan listede yer alan firmalar şu şekilde sıralandı ;  Şenpiliç Gıda San. A.Ş. (67. Sıra), CP Standart Gıda San.Tic.A.Ş. (81. Sıra), Çimsa Çimento San. ve Tic. A.Ş. (100. Sıra), Sofra Yemek Üretim ve Hizmet A.Ş. (140. Sıra), Anadolu Efes Biracılık ve Malt San. A.Ş. (141. Sıra), Arslan Alüninyum A.Ş. (285. Sıra), Vatan Plastik San. Tic. A.Ş. (295. Sıra), Elba Basınçlı Döküm San. A.Ş.(303. Sıra), Bien Yapı Ürünleri San.Tur. Tic. A.Ş. (361. Sıra) ve MEY Alkollü İçkiler San. Ve Tic. A.Ş. (404.sıra).

Son Güncelleme: 30.05.2018 17:45
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
görev adamı 2018-05-31 08:58:05

baskanımm izmit sakarya istanbul bölgesi dolduu buralara en yakın sehrilere gidiyor sanayii sanayicileri tesvik edilipp onlara yer gösterilirsee bilecik büyür gelişirrr mlllett bilecikte parasını harcarr yatırımlar coğalırrr

banner22

resim yükleresim yükle