TEPKİLER ÜZERİNE KALDIRILIYOR

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, belediyenin yöresel ürünler panayırına izin verilmesine eleştirerek, "Şehrimizde faaliyet gösteren peynirci, cağ kebapçısı yokmuş gibi şehir dışından getirtmişler" dedi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
09 Ağustos 2023 Çarşamba 11:40
797 Okunma
TEPKİLER ÜZERİNE KALDIRILIYOR

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, belediyenin yöresel ürünler panayırına izin verilmesine eleştirerek, "Şehrimizde faaliyet gösteren peynirci, cağ kebapçısı yokmuş gibi şehir dışından getirtmişler" dedi.


 

Cumhuriyet Meydanı'nda Bilecik Belediyesinden izinli olarak kurulan yöresel ürünler panayırı kentteki esnaftan gelen tepkilere karşı kaldırılmaya başlandı. Bunun üzerine bir açıklama yapan AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, "Bilecik Belediyesi şehrin göbeği Cumhuriyet Meydanı’nda panayır etkinliği düzenlemiş. Şehrimizde faaliyet gösteren peynirci, cağ kebapçısı yokmuş gibi şehir dışından getirtmişler. Sabah standları kurdurmuşlar gelen tepkiler üzerine akşam kaldırtmışlar. Bir de ne çıksın ortaya başkan vekilinin bu etkinlikten güya haberi yokmuş. Hatta belediyede kimsenin haberi yok. Belediyede başıboşluğun almış başını gittiğini biliyorduk ama bu kadarını da bilmiyorduk. Meğer başkan vekili ve ikinci başkan yardımcısı tatildelermiş. Haklarıdır bir şey diyemeyiz ama giderken de görev devri yaparak gidersiniz. 14 meclis üyenizden birini bulamadınız mı görev devri yapacak. Yoksa layık mı göremediniz. Sanki kendi kendilerine gelmişler oraya stant açmışlar. Belediyede kimse sorumluluğu üstlenmiyor. Yarında Cumhuriyet Meydanı sorumluluk alanımızda değil derler işten sıyrılmaya kalkarlar" dedi.

Son Güncelleme: 09.08.2023 12:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
zen 2023-08-09 12:04:02

bilecikte esnafmı var..3 liralık ürünü 10 liraya veriyolar.sırf onun için insanlar zorunlu ihtiyacı dışında hiç bir şey almıyor il içinden.bırakında şu insanlar yöresel ürünleri görsün,tatsında hayatlarında güzel bir tadım olarak kalsın..kuru fasulye pilav a devam yoksa..lokantalara gidin bakalım kuru pilav köfte ..değişik yöresel bir tat varmı...

Avatar
Komiksin serkann 2023-08-09 12:09:02

Acaba selim zamanında otogar üzerine kurulan esnafları selimcim şehrin göbeğindenmi getirdiydi. Onlarda hep yabancıydı. 3-4 bilecikli yandaş esnaf yer almıştı. Ben söğütten bukadarını bilirken sen bilecikte bunları bilmiyomuydun.

Avatar
Muhalif 2023-08-09 13:57:42

Bu yorumu yapan malum parti il başkanı 7 göbek Bilecikli miymiş sanki :)

Avatar
Bilecikli 2023-08-09 19:49:21

Bence bu tip etkinlikler guzel oluyor 6-7 yıl once de pazartesi pazarının orda vardı daha fazla stand vardi içli kofteler filan guzeldi

Avatar
Lafazan 2023-08-10 00:50:41

Selim Yağcı döneminde Otogar üstünde ramazan aylarında kurulan statlara Bilecikli esnaflar mi açmıştı? Kapalı pazara getirilen Malatya günleri, Antep günleri ne ne diyeceksin Serkan efendi. O zaman açılanların Bilecik esnafına verdiği zararları neden o zaman çıkıp konuşmadın da şimdi eleştiriyorsun. Senin dediklerin laf ola beri gele.

Avatar
Mahir 2023-08-10 21:42:20

Hayırlı olsun sayin yıldırım.ilk ben tebrik ediyorum seni unutma.

banner22

resim yükleresim yükle