METEOROLOJİ UYARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 3. Bölge Müdürlüğü, 7-9 Şubat tarihleri arasında Bilecik için kuvvetli rüzgâr ve fırtına uyarısı yaptı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
07 Şubat 2022 Pazartesi 14:28
797 Okunma
METEOROLOJİ UYARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 3. Bölge Müdürlüğü, 7-9 Şubat tarihleri arasında Bilecik için kuvvetli rüzgâr ve fırtına uyarısı yaptı.


Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü 3. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Bilecik'in güney ve güneydoğu yönlerden gelecek kuvvetli rüzgâr ve fırtınaya maruz kalacağı kaydedildi. Oluşması muhtemel riskler hakkında yapılan uyarılarda, "7 Şubat günü saat 13:45'de başlayacak olan kuvvetli rüzgâr ve fırtına 9 Şubat günü 09:00'da sona ermesi bekleniyor. Güney (kıble) ve güneybatı (lodos) yönlerden kuvvetli saatte 40-60 kilometre hızla, zaman zaman ise kısa süreli fırtına saatte 60-80 kilometre hız şeklinde esmesi bekleniyor. Bununla birlikte Bilecik'te yaşayan vatandaşlarımızı çatı uçması, ulaşımda aksamalar, ağaç veya direklerin devrilmesi, karbon monoksit kaynaklı soba ve baca gazı zehirlenmeleri konusunda uyarıyoruz" denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle