KÜRESEL SALGINLA MÜCADELE DEVAM EDİYOR

Küresel salgınla etkin mücadele ederek yoğun mesai harcayan Bozüyük Belediyesi ekipleri hastalığın yayılma riskinin fazla olduğu ortak kullanım alanlarında dezenfekte çalışmalarına devam ediyor.

24 Ağustos 2020 Pazartesi 13:42
120 Okunma
 KÜRESEL SALGINLA MÜCADELE DEVAM EDİYOR

Küresel salgınla etkin mücadele ederek yoğun mesai harcayan Bozüyük Belediyesi ekipleri hastalığın yayılma riskinin fazla olduğu ortak kullanım alanlarında dezenfekte çalışmalarına  devam ediyor.


Belediye ekipleri; salgının ülkemizde görüldüğü ilk günden itibaren halk sağlığını koruyucu tedbirleri birer birer devreye sokarak ilçemiz genelindeki dezenfekte ve hijyen çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Düzenli aralıklarla yapılan dezenfekte çalışmalarında son olarak vatandaşların yoğun olarak kullandığı resmi kurum ve kuruluşlarda dezenfekte çalışması yapılırken çalışmalarda Sağlık Bakanlığı’ndan onaylı, insan sağlığına zarar vermeyen özel solüsyonlar kullanılıyor.

Son Güncelleme: 24.08.2020 14:06
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABERBozüyük
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle