İL BAŞKANLIĞI İÇİN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Halil Şahin, pazar günü yapılacak olan İYİ Parti 2. Olağan İl Kongresi öncesi il başkanlığına için adaylığı açıkladı.

24 Temmuz 2020 Cuma 18:02
997 Okunma
İL BAŞKANLIĞI İÇİN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Halil Şahin, pazar günü yapılacak olan İYİ Parti 2. Olağan İl Kongresi öncesi il başkanlığına için adaylığı açıkladı.

 Pazar günü saat 14:00 de Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde yapılacak olan İYİ Parti 2. Olağan İl Kongresine sayılı günler kala  il başkanlığı yarışına genç, dinamik. çalışkan bir aday daha çıktı. Kongre öncesinden il başkanlığı için eski MHP İl Başkanı şuan İYİ Partili Mehmet Yılmaz'da adaylığı açıklamıştı.

 “Güzel Günleri Görmek İçin”

Bilecik halkına hizmet etmek için aday olduğunu belirten Şahin, “Pazar günü yapılacak olan il kongremizde birlik beraberlik ve demokrasi adına Bilecik İYİ Parti İl Başkanlığına adayım. Osmaneli’nden, Gölpazarı’na, Söğüt’ten, Pazaryeri’ne, Bozüyük’ten, merkez ilçeye üye olan ve il delege görevi bulunan İYİ Partili abi, abla ve kardeşlerini kongremize davet ediyorum. Bu demokrasi şölenimize katılmalarını diliyorum. Zorlu süreçlerden geçerek refaha çıkacağımız güzel günleri görmek ve hep bir arada partimizi yönetmek adına aynı zamanda Bilecik halkına hizmet etmek için desteklerinizi bekliyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABERİ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle