İHANETİN ÖNÜNDE SET OLMUŞTUR

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
15 Temmuz 2023 Cumartesi 12:51
138 Okunma
İHANETİN ÖNÜNDE SET OLMUŞTUR

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.


 

Yıldırım, mesajında, milli iradeyi hedef alan 15 Temmuz hain darbe girişiminin, ihanete asla geçit vermeyen Türk milletinin cesareti ve kararlılığıyla başarısız olmasının 7'nci yılında şehitleri rahmetle, kahraman gazileri ise minnetle andığını belirtti. Türk milletinin 15 Temmuz'da vatan sevdası ve bayrak aşkıyla hareket ettiğini vurgulayan Yıldırım "15 Temmuz akşamı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliği, milletimizi illerimizin meydanlarına, havalimanlarına davet eden çağrısıyla caddeleri, sokakları doldurarak hainlerin tüm hesaplarını bozan milletimiz, yediden yetmişe, genciyle yaşlısıyla, kadınıyla erkeğiyle ihanetin önünde set olmuştur. Vatan sevdasıyla, bayrak aşkıyla bir olan yürekler, canları pahasına istiklalimizi, istikbalimizi, Cumhuriyetimizi, demokrasimizi savunmuş, 15 Temmuz darbecilerin en büyük mağlubiyeti, Ömer Halisdemirlerin, Sevgi Yeşilyurtların, Batuhan Erginlerin, Cennet Yiğitlerin, Abdullah Tayyip Olçokların, söz konusu vatan olunca hiç düşünmeden canından vazgeçen, vatan uğruna destan yazan aziz milletimizin ise zaferi olmuştur." ifadesini kullandı.
Yıldırım, FETÖ terör örgütü tarafından gerçekleştirilen 15 Temmuz darbe girişiminin ardından 81 ilde demokrasi nöbetleri başladığına işaret ederek, şöyle devam etti:
"Şehitlerimizin canlarıyla ve kanlarıyla vatan kıldığı bu topraklarda istiklalimize ve istikbalimize göz dikenlere verdiğimiz güçlü bir mesaj olmuştur. Bizler, tıpkı dün olduğu gibi bugün de şehitlerimizin emanetine hakkıyla sahip çıkabilmek, ülkemizin aydınlık geleceğini inşa etmek için Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde hiç durmadan çalışıyoruz. 15 Temmuz'da yürüyüşümüzü durdurmak isteyenlere fırsat vermeyen milletimiz Türkiye Yüzyılı'nı başlatmış, şahlanış dönemi ile kararlılığını ortaya koymuştur."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle