FİZYOMEVA SAĞLIKLI YAŞAM MERKEZİ AÇILDI

Fizyoterapist Merve İnanç işlettiği Fizyomeva Sağlıklı Yaşam Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
16 Eylül 2023 Cumartesi 14:49
592 Okunma
FİZYOMEVA SAĞLIKLI YAŞAM MERKEZİ AÇILDI

Fizyoterapist Merve İnanç işlettiği Fizyomeva Sağlıklı Yaşam Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Bilecik Ertuğrulgazi Mahallesi Tarlabaşı Sokak Bandırmalı Apartmanı No:12’de faaliyet gösterecek olan Fizyomeva Sağlıklı Yaşam Merkezinin açılışına Bilecik Belediye Başkan Yardımcıları Zafer Gürkan Akyurt, Melih Tüfekçi ve Bilecik Belediye Meclis Üyesi aynı zamanda Bilecik Belediyesi Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı Başkanı Ahmet Korkmaz katılım gösterdi. Kurdele kesimi öncesi hayırlı olsun dileklerinde bulunan Başkan Yardımcısı Akyurt fizik tedavinin önemini vurgularken Melih Tüfekçi ise bu merkez ile vatandaşlara en iyi şekilde hizmet verileceğini belirtti.

Kurdele kesiminin ardından Fizyoterapist Merve İnanç içeride bulunan aletlerin tanıtımını gerçekleştirdi.

Kendi mesleğini severek yaptığını belirten İnanç aynı zamanda Bilecik Belediyesi Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımıyla birlikte çalıştığını belirtti.

Anahtar Kelimeler:
Fizyoterapist
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle