ETHİCA SİGORTADAN BİLECİK'E MORAL YEMEĞİ

Bilecikspor oyuncuları Söğütspor maçı sonrasında moral yemeğinde bir araya geldiler.

29 Mart 2017 Çarşamba 09:13
1822 Okunma
ETHİCA SİGORTADAN BİLECİK'E MORAL YEMEĞİ

Bilecikspor oyuncuları Söğütspor maçı sonrasında moral yemeğinde bir araya geldiler.

 

 

 Ethica Sigorta temsilcisi olan Cengiz Çevik tarafından verilen akşam yemeğine Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu, Bilecikspor Antrenörü Hasan Kol ve oyuncular katıldı. Yemek sonrasında konuşma yapan sigortacı Cengiz Çevik, Bilecikspor’un Söğütspor maçını galibiyetle aldıklarından mutlu olduğunu belirterek,” Bilecikspor oyuncularını kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum. İnşallah tüm maçlarda galibiyet alarak hem bizi hem de ilimizi sevindirirsiniz” dedi.

 

 

  Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu ise, “Cengiz Çevik beye bize maç sonrası vermiş olduğu moral yemeği için çok teşekkür ediyorum. Bizler elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Ayrıca bizi her zaman en iyi şekilde ağırlayan iş sahibi Görgün Çoban’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Son Güncelleme: 30.03.2017 12:41
Anahtar Kelimeler:
BileciksporYemekMaç
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SERKAN 2017-12-27 14:39:18

helal esnaffımıza darısı diğer esnafın basınaaa BİLECİKSPOR BU SEHİRİN DEGERİİ

banner22

resim yükleresim yükle