BİLECİK BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN DUYURU

Bilecik Belediye Başkanlığı tarafından yeni otogar ve merkezde bulunan iş yerlerine ilişkin ihale yapılacağı bildirildi.

08 Temmuz 2017 Cumartesi 12:08
1401 Okunma
BİLECİK BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN DUYURU

Bilecik Belediye Başkanlığı tarafından yeni otogar ve merkezde bulunan iş yerlerine ilişkin ihale yapılacağı bildirildi.

 


  Bilecik Belediye Başkanlığı tarafından, mülkiyeti belediyeye ait merkezde bulunan iş yerleri ve Bilecik Aşağıköy Eskişehir İstanbul yolu üzerinde bulunan Bilecik Belediyesi Şehirler arası Otobüs Terminalinde yer alan yazıhanelerin ve iş yerlerinin 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre açık teklif usulü ile ihale süreleri listede belirtildiği gibi ayrı, ayrı ihale edilerek kiraya verileceği bildirilirken, ihalenin 18 Temmuz 2017 Salı günü saat: 14.30'da Bilecik Belediyesi Encümen Salonu Toplantı Salonunda gerçekleştirileceği öğrenildi.

 

Son Güncelleme: 08.07.2017 12:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İhale yerine 2017-12-27 14:39:18

Bence Bilecik Belediyesi ihale açacğına büyük otobüs firmalarına gidip yalvarmalı. Pamukkale'ye sordum, Bilecik otogarına girme düşüncemiz yok dedi. Yol üstü olmasına rağmen girmiyor, buradan pay biçin. LC Waikiki'yi Bilecik'e nasıl getirdilerse büyük firmaları ancak öyle getirebilirler.

banner22

resim yükleresim yükle