BAŞKAN YAĞCI’NIN GENÇLİK HAFTASI MESAJI

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, 15-21 Mayıs tarihlerinde kutlanan Gençlik Haftası münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

16 Mayıs 2017 Salı 11:10
443 Okunma
BAŞKAN YAĞCI’NIN GENÇLİK HAFTASI MESAJI

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, 15-21 Mayıs tarihlerinde kutlanan Gençlik Haftası münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

 


  Yağcı mesajında, gençliğin toplum için önemine değinerek, ”Yarınlarımızın güvencesi gençlerimiz, ülkemizin sadece zenginliği değil aynı zamanda değişim potansiyelinin de kaynağıdır. Dolayısıyla genç nüfusa sahip olmak bizler için büyük bir imkândır. Özgür düşünceli, kendi başına karar verebilen, sorgulayan, kendi toplumunun değerlerinden ve evrensel doğrulardan haberdar olan ve hayatın güçlüklerinin üstesinden gelebilecek, donanımlı ve yetenekli gençler yetiştirmek ebetteki çok önemli unsurdur. Bu sayede Yüce Atatürk'ün gösterdiği çağdaş uygarlığın üstüne çıkma hedefine ulaşacağımıza inanıyorum. Bu kutsal emanetin bilincinde olan gençlerimiz ile Bilecik'imiz, Türkiye’miz önüne çıkan her zorluğu aşabilecek güçtedir.Genç arkadaşlarımızın fikirlerine, düşüncelerine, projelerine büyük önem veriyoruz ve Bilecik'te gençlerimiz için birçok projeyi hayata geçirdik. Aynı şekilde üniversite yerleşkesinde de gençlerimize yönelik güzel çalışmalarımız sürüyor. Gençlerin; sosyal, kültürel, zihinsel, sportif ve sanatsal gelişimlerine katkıda bulunmak, kendilerini ifade edebilen bireylerin ortaya çıkmasına yardımcı olmak, milli ve manevi değerlere saygılı, görev ve sorumluluk bilinci gelişmiş ve toplumla bütünleşmiş sağlıklı nesiller yetiştirilmesini sağlamak amacıyla Bilecik Belediyesi olarak başta fiziki olmak üzere sosyal ve kültürel alanda birçok güzel hizmeti sağlamaya çalışıyoruz ve bu yönde daha güzel ve yeni projeleri uygulamaya koymaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
 

Son Güncelleme: 16.05.2017 11:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle