BAŞKAN YAĞCI, BELEDİYE BAŞKANLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Kocaeli Belediye Başkanları Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’yı makamında ziyaret etti.

25 Ağustos 2017 Cuma 08:07
359 Okunma
BAŞKAN YAĞCI, BELEDİYE BAŞKANLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Kocaeli Belediye Başkanları Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’yı makamında ziyaret etti.

 


  Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, "2004-2009 yılları arasında Marmara Belediyeler Birliği ve Türkiye Belediyeler Birliğinde birlikte görev yaptığımız Kocaeli ve Kocaeli İlçelerinin Belediye Başkanı arkadaşlarımız ziyaretimize geldiler. Kendileriyle eski günleri yad ettik. Sayın Valimiz Tahir Büyükakın'ın ilimizde göreve başlamasıyla birlikte Kocaeli artık sadece komşumuz değil kardeş şehrimiz oldu. Bu birliktelikten son derece mutluluk duyuyoruz. Ziyaretleri sebebiyle Belediye Başkanı arkadaşlarıma teşekkür ediyor, yaşamlarında huzur ve başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

 


  Ardından Bilecik Sinoplular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Çetin Kaya ve Tuzla Sinoplular Derneği Başkanı Seyfi Altınel’in de yapmış oldukları ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, "Bilecik Sinoplular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Çetin Kaya ve Tuzla Sinoplular Derneği Başkanı Seyfi Altınel ziyarette bulundular.

 

 

Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Tüm Sinoplu hemşehrilerime selam ve saygılar sunuyorum. Hep birlikte daha iyiye, daha güzele” dedi.

Son Güncelleme: 25.08.2017 08:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle