YARI FİYATINA OTOMOBİL

Otomobil sahiplerinin yükümlülüklerini yerine getirememesi sebebiyle haciz konulan araçlar, icra daireleri tarafından yarı fiyatına satışa sunuluyor.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
20 Şubat 2024 Salı 10:43
333 Okunma
YARI FİYATINA OTOMOBİL

Otomobil sahiplerinin yükümlülüklerini yerine getirememesi sebebiyle haciz konulan araçlar, icra daireleri tarafından yarı fiyatına satışa sunuluyor.

Otomobil fiyatlarının yüksek olduğu günümüzde ucuza araç sahibi olmanın bir yöntemi bulunuyor. Herhangi bir borcun ödenmemesinden dolayı haciz konulan araçlar değerlerinin neredeyse yarısına yeni sahiplerini arıyor.Hürriyet'ten Burak Taşçı'nın haberine göre, hacizli araçlar ihale yöntemiyle satışa sunuluyor. Öncelikle icra dairesinin belirlediği ihale başlangıç bedeli bulunuyor. Bir de ihaleye katılmak için teminat yatırılması gerekiyor. Şayet ihaleyi kazanamazsanız teminatını banka hesabınıza kesinti yapılmadan aktarılıyor. Sitede yer alan muhammen bedel ise aracın haciz dışında normal şartlarda satılması halinde edeceği rakamı ifade ediyor.İhaleye girerken dikkat edilmesi gereken konuların başında araçların durumu geliyor. İhale öncesi mutlaka aracın bulunduğu yediemin otoparkına giderek aracı kontrol etmenizde fayda var.https://esatis.uyap.gov.tr internet sitesi üzerinden e-Devlet vasıtasıyla girip icralık araçları görebiliyorsunuz. Tüm bilgilerin yer aldığı resmi sitede beğenilen araçları tespit edip kontrolleri sağlayabilirsiniz.Otomobillerin durumuna göre fiyatlarda değişiklik oluyor.Bazı araçların sorunu olmazken bazı araçlarda eksik parçalar olduğu için fiyatlar uygun yazılıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle