SIFIR ARAÇTA YOK BÖYLE FIRSAT

Ford ve Renault otomobil üreticisi, Türkiye'deki hafif ticari araç pazarında birçok vatandaşın ilgisini çekebiliyor.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
29 Aralık 2023 Cuma 10:54
315 Okunma
SIFIR ARAÇTA YOK BÖYLE FIRSAT

Ford ve Renault otomobil üreticisi, Türkiye'deki hafif ticari araç pazarında birçok vatandaşın ilgisini çekebiliyor.

Nitekim sıfır otomobil fiyatlarındaki artış sonrasında alternatif tercihler de değerlendirilmeye başladı. Bu noktada Ford Transit Courier ve Renault Express Van hafif ticari araç modelleri de ön plana çıkabiliyor.

Sıfır otomobil fiyatlarındaki yükseliş birçok vatandaşın yeni araba almasını zorlaştırdı. Özellikle kasım ve aralık aylarında otomobil fiyatlarındaki artış azalsa da mevcut sıfır araba fiyatları pek çok vatandaşın bütçesini aşabiliyor. Bu sebeple yeni araba satın almak isteyen birçok vatandaş alternatif tercihlere yönelebiliyor. Ayrıca bu noktada hafif ticari araçlar da dikkat çekici olabiliyor.

HAFİF TİCARİ ARAÇLAR DİKKAT ÇEKİYOR

Sıfır otomobil fiyatlarındaki artış birçok vatandaşın yeni araba almasını zorlaştırdı. Bu nedenle bazı vatandaşlar yeni otomobil almaktan vazgeçebiliyor, bazıları ikinci el arabalara yönelebiliyor, ötekileri ise hafif ticari araçları tercih edebiliyor.

Hafif ticari araç modelleri pek çok vatandaş tarafından şehir içi kullanımlarının yanı sıra aile arabası olarak da tercih edilebiliyor. Çünkü binek otomobillere kıyasla daha uygun fiyatlara satın alınabiliyor. Ayrıca bu noktada Ford Transit Courier ve Renault Express Van hafif ticari araç modelleri de dikkat çekici olabiliyor.

Ford ve Renault hafif ticari araç modelleri, uygun fiyatları ile Türkiye'deki pek çok vatandaşın dikkatini çekebiliyor. Nitekim Ford Transit Courier modelinin 674.100 TL'den ve Renault Express Van modelinin 698.900 TL'den sıfır araç fırsatı olarak sunulması, yok artık bile dedirtebiliyor. Öte yandan hem Renault Express Van hem de Ford Transit Courier hafif ticari araç modelinin fiyat listesi aşağıda yer alıyor.

OTOMOBİL TERCİHİ NASIL YAPILMALI?

Sıfır otomobil satın almak isteyen kişilerin bazı noktalara dikkat etmeleri tavsiye ediliyor. Bu noktalardan bazıları; bütçe analizi, yakıt verimliliği, güvenlik özellikleri, araç tipi ve boyutu olarak ön plana çıkabiliyor. Ayrıca alınacak arabanın ihtiyaçları karşılayıp karşılamadığı da önemli görülüyor. Bu nedenle yeni araç satın alma sürecinde, marka ve model araştırmasının iyi yapılması öneriliyor.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK 

Anahtar Kelimeler:
SIFIRAraçFırsatlar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle