PEŞ PEŞE 3 ZAM!

Akaryakıt fiyatları ile güncel LPG, motorin ve benzin fiyatları araç sahipleri tarafından yakından takip ediliyor.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
19 Mart 2024 Salı 10:51
1053 Okunma
PEŞ PEŞE 3 ZAM!

Akaryakıt fiyatları ile güncel LPG, motorin ve benzin fiyatları araç sahipleri tarafından yakından takip ediliyor.

Benzin ve motorin fiyatlarına gelen son zammın ardından yurt genelinde litre fiyatları 41 ve 42 liraya kadar yükseldi. Sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre motorin fiyatlarına bir zam daha bekleniyor.Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanma beraberinde akaryakıt zammı ve indirimi haberlerini beraberinde getiriyor. Geçen hafta benzin fiyatlarına 1 lira 53 kuruş, motorin fiyatlarına ise 1 lira 10 kuruş zam gelmişti. Son akaryakıt zammı ile yurt genelinde benzin 42 TL'yi motorin ise 41 TL'yi aştı. Petrol fiyatlarındaki yükselişle birlikte bir zam haberi de motorinden geldi. 

BENZİN 42 TL'Yİ, MOTORİN İSE 43 TL'Yİ GEÇMİŞTİ! 

Benzin fiyatlarına 1 lira 53 kuruş, motorine ise 1 lira 10 kuruş zam gelmişti. Akaryakıt fiyatlarına yapılan son zamla birlikte benzin fiyatları 42 lirayı, motorin fiyatları ise 43 lirayı geçti.

PEŞ PEŞE 3. ZAM YOLDA! 

Sektör kaynaklarından edinilen bilgilere göre motorin fiyatlarına 1 lira 30 kuruş zam yapılması bekleniyor.

AKARYAKIT ZAMMI SONRASI MOTORİN FİYATLARI NE KADAR OLACAK? 

Motorin fiyatlarına yapılacak zam ile birlikte İstanbul'da 41,90 TL olan motorin litre fiyatı 43,20 TL'ye, Ankara'da 43,20 TL'ye ve İzmir'de 44,21 TL'ye yükselecek.

KAYNAK: POSTA GAZETESİ

Anahtar Kelimeler:
AkaryakıtFiyatlarıZAM
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle