MİLYONLARA EK ZAM GELİYOR

Temmuz zammı için nefesler tutuldu. Emekli ve memurları yakından ilgilendiren son dakika açıklamaları da peş peşe geliyor.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
23 Haziran 2022 Perşembe 11:17
653 Okunma
MİLYONLARA EK ZAM GELİYOR

Temmuz zammı için nefesler tutuldu. Emekli ve memurları yakından ilgilendiren son dakika açıklamaları da peş peşe geliyor.

Temmuz'da emeklilerin, memurların ve kamu işçilerinin maaşları önemli oranda artacak. Asgari ücrete ara zam için de AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş'tan önemli açıklama geldi. Numan Kurtulmuş, "Vatandaşımızın vermesi gereken vergilerden vazgeçerek, destekler vererek vatandaşlarımızın gelirini yukarı çekmek için gayret sarf ediyoruz." dedi. Numan Kurtulmuş, "Vatandaşımızın vermesi gereken vergilerden vazgeçerek, destekler vererek vatandaşlarımızın gelirini yukarı çekmek için gayret sarf ediyoruz. Temmuz ayında işçi emeklilerimizin de dahil olmak üzere. Öyle zannediyorum ki yüzde 40'lara yakın bir dokunuş gerçekleştirilecek. Aynı şekilde asgari ücrete de bir dokunuş gerçekleştirilecek. Enflasyonun orta vadede düşürülmesi için atılacak adımlar var. Acil olan şu anda vatandaşımızın ciddi alım gücü problemiyle karşı karşıya kaldığını görüyoruz." dedi.

KAYNAK:Sabah

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABERTemmuz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çok Bilmiş 2022-06-23 15:52:48

Sendemi Bürütüs yada Sendemi Bilecikolay..... Yahu enflasyon resmi olarak %80 e dayandı ..Yüzde kırk zaten emekli ve memura sözleşme gereği verecek..Neyin manşeti bu

banner22

resim yükleresim yükle