Elinde altını olanlar yaşadı!

MELİH SÜNETCİ
MELİH SÜNETCİ
14 Ekim 2023 Cumartesi 14:55
429 Okunma
Elinde altını olanlar yaşadı!

Elinde altını olanlar yaşadı!

Altın, ekonomik belirsizliklerde ve siyasi krizlerde güvenli liman olarak görüldü. Son dönemde İsrail ile Filistin arasında yaşanan savaş, altın piyasasında ciddi bir hareketliliğe yol açtı...

Altın piyasasında savaşın etkisiyle çok hızlı değişimler yaşandı. İsrail ile Filistin arasında patlak veren savaş, ons altının 1.874 dolara, gram altının ise 1.750 TL’ye çıkmasına neden oldu.

BİLECİK'TE kuyumculuk yapan İbrahim Rafet sünetci şöyle dedi . Önümüzdeki hafta yine piyasalar hareketli olacak açıkta kalmayın üşütmeyin dikkatli olalım dedi .

Sünetci ,savaşın altın piyasasını olumlu etkilediğini belirtirterek altını çizdi.

, “Savaş insanlık için çok kötü ama altın için çok şey değişti. İnsanlar artık altının güvenli bir yatırım modeli olduğunu bir defa daha keşfettiler,” diye ifade etti.

Bilecikte çeyrek altının 2.950 dan cumhuriyeti 12.050 dan sattıklarını sözlerine ekledi .

bu analizim yatırım tavsiyesi değildir bilgi amaçlıdır 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle