ÇOCUKLAR İÇİN ATKI VE BERELER DOKUNDU, KABANLAR TEMİN EDİLDİ

Bilecik Anaokulu tarafından hazırlanan “Çocuklar Üşümesin” adlı proje kapsamında veliler emeğini, öğrenciler ise yüreklerini ortaya koydular.

08 Aralık 2015 Salı 07:44
1363 Okunma
ÇOCUKLAR İÇİN ATKI VE BERELER DOKUNDU, KABANLAR TEMİN EDİLDİ

 Bilecik Anaokulu tarafından hazırlanan “Çocuklar Üşümesin” adlı proje kapsamında veliler emeğini, öğrenciler ise yüreklerini ortaya koydular.  

 

 

  Yardım projesi kapsamında tespit edilen Nevşehir’e bağlı Boğaz Köyündeki 6-13 yaş arası çocuklara gönderilmek üzere toplanan kaban, velilerin ördüğü atkı bereler paketlendi. Velilerin el emeği ile ördüğü ve topladığı malzemeleri minik öğrenciler paketledi. Bilecik Anaokulu Müdüresi Müge Üstünbaş, okullarının bu tip projelere geçen sene de gerçekleştireceğini belirterek, yapılan projelerin devamının geleceğini söyledi.

 

 

  Yapılan proje hakkında bilgi veren anaokulu öğretmeni Ayşe Oksak, “Çocuklar Üşümesin” adlı projenin yürütücüsü olduğunu anlatarak, “Proje ile amacımız başta öğrencilerimize de yardımlaşma duygusunu artmasını sağlamak. Bu amaca ulaşmak için maddi durumu elverişsiz olan Nevşehir ilinin bir köy okulunu Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürünü arayarak tespit ettik.

 

 

 Ardından veliler ve öğrencilerle onların sıcak bir şekilde üşümeden okula gitmelerini sağlamak için kaban ve velilerin kendi ördükleri bere ve atkı yardımlarını toplamaya başladık. Bunu yaparken öğrencilerimizi işin içine katarak onlarında yardımlaşma duygusunu yaşamalarını sağladık. Hatta bazı kabanları velilerimiz temin etti.

 

 

 Mont yardımında bize yardımcı olan Bilecik'in güzel ve yürekli insanlarına teşekkür ederiz. Alınan hediyeler bugün paketlenerek bu hafta içerisinde okula gönderilecektir. Böylece öğrencilerimizin yardımlaşma duygusunu pekişmesini sadece sözel olarak değil, hatta yaşayarak, görerek, yaparak kazanmasını sağladık” dedi.

 

 

  Bilecik Anaokulunda yapılan paketlemeye Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Aktınkaynak da katıldı.

 

Son Güncelleme: 08.12.2015 07:44
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKAnaokuluProje
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle