YAPILAN ETKİNLİKLER YARIYIL TATİL SONUNDA DEVAM

Bilecik’te BİL-EN programı kapsamında yapılan ‘Hareketliyim Sağlıklıyım’ etkinliğinin yarıyıl tatilinden sonra da devam edeceği belirtildi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
22 Ocak 2024 Pazartesi 13:04
30 Okunma
YAPILAN ETKİNLİKLER YARIYIL TATİL SONUNDA DEVAM

Bilecik’te BİL-EN programı kapsamında yapılan ‘Hareketliyim Sağlıklıyım’ etkinliğinin yarıyıl tatilinden sonra da devam edeceği belirtildi.


 

Bilecik’te BİL-EN programı kapsamında öğrenciler derslere 5 dakika ısınma ve spor hareketleri yaparak hazırlanıyor. ‘Hareketliyim Sağlıklıyım’ etkinliği hem öğrencilere keyifli anlar yaşatıyor hem de derse daha zinde girmelerini sağlıyor. Çalışmalar her okulun beden eğitimi öğretmenleri tarafından yapılırken ilkokullarda ise İl Spor Koordinatörü tarafından yapılıyor. İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sami Akyol, ilk dönem okullarda uygulanan ‘Hareketliyim Sağlıklıyım’ etkinliğinin yarıyıl tatilinden sonra da devam edeceğini belirtti. BİL-EN programı kapsamında bu etkinliğin yapılma kararının alındığını açıklayan Akyol, Bilecik Eğitimde Nitelik ve Vizyon Programı'nın Vali Şefik Aygöl öncülüğünde yapılan 3 günlük çalıştay sonucunda oluştuğunu belirterek; bu programın amacının 45 başlıkta yapılan etkinliklerle öğrencileri geleceğe hazırlamak olduğunu söyledi. ‘Hareketliyim Sağlıklıyım’ etkinliğinin bu güzel etkinliklerden birini olduğunu dile getiren Akyol, "Bilecik’te Vali Şefik Aygöl’ün verdiği desteklerle mutlu öğrenci, mutlu öğretmen ve uyumlu okul-veli iletişimi gibi hedeflere örnek çalışmalara imza atıldı" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle