ÜNİVERSİTE İÇİN ÇEŞİTLİ İSTİŞARELERDE BULUNDU

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, çeşitli ziyaretlerde bulunarak, üniversite için istişarelerde bulundu.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
24 Ağustos 2022 Çarşamba 11:59
52 Okunma
ÜNİVERSİTE İÇİN ÇEŞİTLİ İSTİŞARELERDE BULUNDU

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, çeşitli ziyaretlerde bulunarak, üniversite için istişarelerde bulundu.


İlk olarak Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya’yı ile bir araya gelen Rektör Beydemir, üniversitedeki çalışmalar hakkında bilgi verdi. Bölgesel ve il bazlı mevcut ve yapılabilecek potansiyel projelerin ele alındığı ziyaret fotoğraf çekiminin ardından sonlandı.

Ardından Bilecik’in Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin ile bir araya gelen Rektör Beydemir, Pazaryeri Meslek Yüksek Okulu hakkında çeşitli istişarelerde bulundu.

Başkan Tekin ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Rektör Beydemir’e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle