AÇI KOLEJİ DOĞAYA SAHİP ÇIKIYOR

Tema Vakfı, Bilecik Açı Koleji'nde Öğrencilere Doğa Sevgisini Aşıladı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
01 Nisan 2024 Pazartesi 14:18
64 Okunma
AÇI KOLEJİ DOĞAYA SAHİP ÇIKIYOR

Tema Vakfı, Bilecik Açı Koleji'nde Öğrencilere Doğa Sevgisini Aşıladı.


Bilecik Açı Koleji, doğa sevgisi ve çevre bilincini artırmak adına önemli bir adım attı. Tema Vakfı'nın desteğiyle gerçekleştirilen etkinlikte, Tema Sınıfı'nın açılışı ve öğrencilerle birlikte fidan dikimi gerçekleştirildi. Bu anlamlı etkinliğe, Tema Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı  Deniz Ataç, Dr. Öğr. Üyesi Nevbahar Atalay ve Tema Bilecik İl Temsilcisi Mesut Kaplan’da katılım gösterdi.


Öğlen saatlerinde başlayan etkinlik, doğa sevgisi ve fidan dikiminin önemini vurgulayan bir konuşma ile başladı. Tema Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı  Deniz Ataç, öğrencilere doğanın kıymetini anlatarak, onların gelecek nesillere daha yeşil bir dünya bırakma sorumluluğunu üstlenmeleri gerektiğini vurguladı.


 

Ardından, öğrencilerle birlikte gerçekleştirilen fidan dikimi etkinliğiyle Tema Sınıfı'nın açılışı gerçekleştirildi. Öğrenciler, elleriyle toprağa hayat vermenin heyecanını yaşarken, çevrelerine duyarlılık konusunda daha da motive oldular. Dr. Öğr. Üyesi Nevbahar Atalay ise öğrencilere doğa ile uyumlu yaşamanın yollarını anlatarak, sürdürülebilir bir gelecek için bilinçli adımlar atmaları gerektiğini vurguladı.


 

Etkinlik, öğrencilerin doğa sevgisi ve çevre bilinci konusunda daha derin düşünmelerini sağladığı gibi, toplumun genelinde de çevre duyarlılığının artmasına katkı sağladı. Tema Vakfı'nın öncülüğünde gerçekleştirilen bu tür etkinlikler, çocukların doğa sevgisi ve çevre bilinci konusunda erken yaşlardan itibaren eğitilmesinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.


 

Bilecik Açı Koleji, Tema Vakfı'nın desteğiyle gerçekleştirdiği bu etkinlikle, sadece öğrencilerine değil, tüm topluma doğa sevgisi ve çevre bilinci konusunda ilham olmayı hedefliyor. Gelecek nesiller için daha yaşanabilir bir dünya için yapılan bu tür etkinliklerin devamının gelmesi umuduyla, doğaya ve çevreye duyarlılığımızı her geçen gün biraz daha arttırılacak. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle