TASARRUF KONULU RESİM VE ŞİİR YARIŞMASI DZENLENECEK

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ (OEDAŞ), Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü’yle birlikte Bilecik’teki ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik “Enerji Tasarrufu ve verimliliği” konulu resim ve şiir yarışması düzenliyor.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
24 Mart 2022 Perşembe 13:35
138 Okunma
TASARRUF KONULU RESİM VE ŞİİR YARIŞMASI DZENLENECEK

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ (OEDAŞ), Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü’yle birlikte Bilecik’teki ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik “Enerji Tasarrufu ve verimliliği” konulu resim ve şiir yarışması düzenliyor.


OEDAŞ, tüm Bilecikli çocukları enerji tasarrufu ve enerji verimliliği konusunda kendilerini ifade etmeye ve heyecan verici ödüller için yarışmaya davet ediyor. Osmangazi EDAŞ ve Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün işbirliğinde düzenlenen ve birincilere laptop, ikincilere tablet, üçüncülere bisiklet armağan edilecek resim ve şiir yarışmasının konusu, “temiz yarınlar, daha temiz dünya için enerji tasarrufu ve verimliliği” olacak. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 23 Nisan’da sonuçların açıklanacağı yarışmaya resim dalında ilkokul, şiir dalında ise ortaokul öğrencileri katılabiliyor.
OEDAŞ’ın bu yıl altıncısını düzenlediği resim ve şiir yarışmasına her okuldan öğretmenleri tarafından seçilecek 3 resim ve şiir çalışması katılacak. Resim ve şiir tekniği konusunda öğrencilerin serbest bırakıldığı yarışmada, çocukları enerji kaynaklarının verimli kullanılması konusunda bilinçlendirmek ve sorumlu kullanıcı davranışlarına özendirmek hedefleniyor. Yarışmaya katılacak eserlerin daha önce herhangi bir yarışmaya katılmamış, ödül almamış ve yayınlanmamış olması gerekiyor.
Okullarda en az üç öğretmenden oluşacak bir komisyon tarafından yapılacak olan değerlendirmeyi başarıyla geçen resim ve şiirler, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından değerlendirilerek, dereceye giren eserler 23 Nisan’da yapılacak törenle açıklanacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle