ÖZEL EDEBALİ ANAOKULUNDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

 Bilecik'te eğitim veren özel bir okulda okuyan anaokulu öğrencileri Yerli Malı Haftası dolaysıyla yaptıkları kumbaralardaki paraları Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV)'e bağışladılar.  

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
05 Ocak 2018 Cuma 14:52
705 Okunma
ÖZEL EDEBALİ ANAOKULUNDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

  Bilecik'te eğitim veren Özel Edebali Anaokulu okuyan anaokulu öğrencileri Yerli Malı Haftası dolaysıyla yaptıkları kumbaralardaki paraları Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV)'e bağışladılar.


  Bilecik'te eğitim faaliyeti veren Özel Edebali Anaokulu geçtiğimiz ay kutlanan Yerli Malı Haftası dolayısıyla yapılarak okul girişine konulan kumbarada toplanan paraları LÖSEV'e bağışladılar. Bu örnek davranış sonrası tüm velilere teşekkür eden okul sahibi Saadet Güzel, "Yerli Malı Haftasında yaptığımız kumbaralarda biriktirdiğimiz paraları LÖSEV'e bağışladık. Yeni yılda verilenilecek en anlamlı en güzel hediye bu olabilir diye düşündük.

 Bizi destekleyen tüm velilerimize çocuklarımıza öğretmenlerimize ve çalışanlarımıza çok, çok teşekkür ederim. Bu bağış sonrası okulumuza LÖSEV Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Üstün Ezer tarafından okulumuza LÖSEV Yaşam Sertifikası gönderdi. Kendilerine çok teşekkür ederiz" dedi.

Son Güncelleme: 05.01.2018 15:48
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle