MİNİKLERİN ‘ZORBA OLMA DOST OL’ ÇALIŞMASI HAYATA GEÇTİ

Bilecik’te bulunan anaokulunda minikler ‘Zorba olma dost ol’ isimli çalışmalarını hayata geçirdi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
21 Ocak 2023 Cumartesi 12:05
35 Okunma
MİNİKLERİN ‘ZORBA OLMA DOST OL’ ÇALIŞMASI HAYATA GEÇTİ

Bilecik’te bulunan anaokulunda miniklerZorba olma dost ol’ isimli çalışmalarını hayata geçirdi.


Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Anaokulu öğretmenleri, çocuklarda ve gençlerde farkındalık oluşturmak amaçlı ‘Zorba Olma Dost Ol’ isimli rehberlik çalışmasını gerçekleştirdi. Çalışmaya okulda bilgilendirici sunum izlenip, şarkı söylenerek başlandı.

Ardından öğrenciler tarafından ‘Zorbalığa sessiz kalma’ afişi ve ‘Zorba olma dost ol’ pankartları hazırlandı. Hazırlanan pankart ve afiş okul girişine asılarak sergilendi. Miniklerin ellerinden hazırlanan ‘Arkadaşlık Kanunu’ mektupları üniversiteli ağabeyleri ve ablalarına dağıtıldı.


Okul idaresi, son günlerde artan akran zorbalığı olaylarına karşın eğitimin ilk kademesi olan okul öncesinden başlanarak bu tür farkındalık çalışmalarının eğitimin tüm kademelerinde yapılmasının olumsuz davranışların azaltılmasında faydalı olacağını belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle