MİNİKLER EĞİTİMLE BİLİNÇLENİYOR

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde ilkokul öğrencilerine ‘Hayvan Hakları’ ve ‘Sıfır Atık’ eğitimleri verildi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
08 Ocak 2024 Pazartesi 14:29
7 Okunma
MİNİKLER EĞİTİMLE BİLİNÇLENİYOR

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde ilkokul öğrencilerine ‘Hayvan Hakları’ ve ‘Sıfır Atık’ eğitimleri verildi.


 

Osmaneli Belediye Başkanlığı, ilkokul öğrencilerini ‘Hayvan Hakları’ ve ‘Sıfır Atık’ eğitimleriyle çevre duyarlılığı ve hayvan sevgisi konularında bilinçlenmelerine katkı sağlamayı amaçlıyor. Öğrencilere, hayvan hakları, korunmaları ve sürdürülebilir bir çevre için atık yönetimi konularında bilgiler verildi. Ayrıca, geri dönüşüm ve sıfır atık prensipleri üzerinde durularak, çocuklara çevre dostu alışkanlıklar kazandırılması hedeflendi.
Belediye Başkanı Münür Şahin, eğitimlerin önemine vurgu yaparak, "Çocuklarımızın çevre bilinciyle büyümeleri, doğayı ve hayvanları koruma konusunda duyarlı olmaları, sürdürülebilir bir gelecek için temel bir adımdır. Belediye olarak bu eğitimleri düzenleyerek, genç nesillere bu değerleri aşılamayı amaçlıyoruz" dedi.

Anahtar Kelimeler:
MiniklerEğitimBilinçlenme
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle