EĞİTİMCİ-YAZAR UYSAL, ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Emekli eğitimci-yazar Deniz Uysal, “Kehanet” adlı kitabının imza gününde Bilecik Özel Sınav Temel Lisesi öğrencileriyle buluştu.

28 Kasım 2015 Cumartesi 13:29
1834 Okunma
EĞİTİMCİ-YAZAR UYSAL, ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU
Emekli eğitimci-yazar Deniz Uysal, “Kehanet” adlı kitabının imza gününde Bilecik Özel Sınav Temel Lisesi öğrencileriyle buluştu.  
 
 
  Okulun toplantı salonunda düzenlenen imza günü etkinliği öncesi öğrencilerle söyleşi yapan Deniz Uysal, “Kehanet” adlı kitabı ve yazacağı kitaplar hakkında bilgi aktardı. Öğrencilere, kendisinin hazırda 8-9 tane yazdığı roman olduğunu ve romanların düzeltilmeyi beklediğini aktaran Uysal, “Editasyondan sonra yayınlanmayı bekleyen romanlarım var.
 
 
  Türkiye'de maalesef yazara ve okumaya verilen çok fazla önem olduğunu düşünmüyorum. Ama bunu kıracak, değiştirecek olan sizlersiniz. Bu illa yazar olmak anlamında değil. Herhangi bir yeteneğinizi veya farklı bir düşüncenizi ortaya koymanız için eğer size gerekli cesareti verebiliyorsak ne mutlu bize.
 
 
  Ben 5 yaşından itibaren okumaya başlayan birisi olarak ve dokuz numara miyop gözlere sahip birisi olarak kitaplar benim hep arkadaşım oldu. Ben hep istedim ki kitaplar bana farklı dünyalar açsın. Bizim kitabımız diğer kitaplara göre daha farklı bir kitap. Eğer yeterli bir hayal gücünüz ve vizyonunuz varsa yapmayacağınız hiçbir şey yoktur” dedi.
 
 
   Kitabı hakkında yaptığı söyleşi sonunda öğrencilerin merak ettiği soruları cevaplayan Uysal, daha sonra kitabını imzaladı. Özel Sınav Temel Lisesi Kurucu Müdürü Ahmet Kol da, Uysal'a çiçek takdim etti.
 
 
 

Son Güncelleme: 28.11.2015 13:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle