ÇALIŞMALARINI BAŞARI İLE TAMAMLAYIP YURDA DÖNDÜLER

Türkiye’nin ilk akredite kurumu olan Bilecik’in Bozüyük ilçesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin yurtdışı faaliyetleri devam ediyor.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
23 Aralık 2021 Perşembe 16:11
80 Okunma
ÇALIŞMALARINI BAŞARI İLE TAMAMLAYIP YURDA DÖNDÜLER

Türkiye’nin ilk akredite kurumu olan Bilecik’in Bozüyük ilçesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin yurtdışı faaliyetleri devam ediyor.


Erasmus + uygulamaları kapsamında, 28 Kasım-18 Aralık tarihleri arasında, Almanya/Essen, Polonya/Varşova ve İspanya/Sevilla da 3 hafta süre ile staj yapan öğrenciler ve öğretmenleri, çalışmalarını başarı ile tamamlayıp yurda döndü.


Yurtdışı faaliyetleri kapsamında, staj çalışmalarının yanı sıra Polonya Büyükelçiliği, Essen Başkonsolosluğu ve Sevilla Konsoloslukları ile muhtelif fabrika, sanayi kuruluşu, üniversite ve meslek okullarını da ziyaret eden öğretmen ve öğrenciler çeşitli tanıtımlar yaptılar.


Yurtdışı staj uygulamalarının yıl boyunca devam edeceğini söyleyen Okul Müdürü Yusuf Özcan, bu faaliyetlere katılan öğrencilerin mezuniyetleri sonrasında istihdam imkânlarının artacağını, ayrıca öğrencilerin yeni bir kültür ve sosyal çevre tanımalarının, gelecekteki yaşamlarında önemli bir yer tutacağını belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle