AÇI KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNDEN BÜYÜK BAŞARI

Bilecik'te Okul Sporları Müsabakaları çerçevesinde yüzme dalında il seçmesi gerçekleştirilirken, Açı Koleji öğrencileri büyük başarı elde etti.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
17 Ocak 2024 Çarşamba 11:26
72 Okunma
AÇI KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNDEN BÜYÜK BAŞARI

Bilecik'te Okul Sporları Müsabakaları çerçevesinde yüzme dalında il seçmesi gerçekleştirilirken, Açı Koleji öğrencileri büyük başarı elde etti.


 

Bilecik Valisi Şefik Aygöl’ün katılımıyla gerçekleşen okul sporları il seçmesine 70 sporcu katılım gösterdi.
Müsabakalarda 'Kurbağalama', 'Kelebek', 'Sırtüstü ve Serbest Stil' branşı kategorisinde yarışmalar yapıldı. 1’inci olan sporcular okullarını ve Bilecik’i Okul Sporları Türkiye Şampiyonasında temsil edecekler. Müsabakalarda başarılı olan sporculara ödüllerini takdim eden Vali Aygöl, ‘’Yavrularımızı, ailelerini ve kıymetli hocalarını temsil ediyorum’’ dedi.
Açı Koleji Öğrencilerinden Büyük Başarı
Müsabakalarda Açı Koleji 7'inci sınıf öğrencisi Mustafa Doruk Sakaryalı,  100 metre sırt kategorisinde, 100 metre serbest kategorisinde,  50 metre sırt kurbağa kategorisinde ve 50 metre kurbağa kategorisinde birinci oldu.  Okulun 4'üncğ sınıf öğrencisi Elif Nisan Antaş, 50 metre kurbağa kategorisinde birinci,  50 metre serbest kategorisinde ikinci ve 50 metre sırt kategorisinde üçüncü oldu. 
Okulun 2'inci sınıf öğrencisi Asya İnel ise, minikler b kategorisinde 1'inci olarak büyük bir başarıya imza attılar.
Sporcuları Açı Koleji Kurucu Müdürü Zafer Bozkurt tek, tek tebrik ederek, başarıların devamını diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle