BAŞKAN BAKKALCIOĞLU'NA ZİYARETLER

Bilecik Ticaret İl Müdürü Şinasi Balta, 4 Eylül Mahalle Muhtarı İsmail Kıranlı ve Cami Derneği, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’nu ziyaret etti.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
05 Kasım 2021 Cuma 12:42
21 Okunma
BAŞKAN BAKKALCIOĞLU'NA ZİYARETLER

Bilecik Ticaret İl Müdürü Şinasi Balta, 4 Eylül Mahalle Muhtarı İsmail Kıranlı ve Cami Derneği, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’nu ziyaret etti.


Ticaret İl Müdürü Şinasi Balta, makamında ziyaret ettiği Başkan Bakkalcıoğlu ile bir süre görüşerek sohbet etti. Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Fındık ve Ali Şahinoğlu’nun da bulunduğu ziyaretin sonunda Başkan Bakkalcıoğlu, İl Müdürü Şinasi Balta’ya ziyaretinin anısına Nutuk ve anı seramiği hediye etti. Başkan Bakkalcıoğlu ayrıca Balta’ya nazik ziyareti dolayısıyla teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.



İl Müdürü Şinasi Balta’nın ardından Başkan Bakkalcıoğlu’nu makamında ziyaret eden 4 Eylül Mahalle Muhtarı İsmail Kıranlı ve Cami Derneği, Başkan Bakkalcıoğlu ile bir süre görüşerek sohbet etti. Vatandaşlardan gelen talep üzerine 4 Eylül Mahallesi’ne yapılması planlanan yeni bir cami ile ilgili olarak fikir alışverişinde bulunulan ziyarette Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Fındık ve Ali Şahinoğlu da bulundu.

Ziyaretin sonunda Başkan Bakkalcıoğlu Muhtar Kıranlı ve Cami Derneği’ne ziyaretleri nedeni ile teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle