BAŞKAN BAKKALCIOĞLU DİSK GENEL-İŞ SENDİKASI YÖNETİCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, DİSK Genel-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı ve Örgütlenme Daire Başkanı Ali Haydar Kara, DİSK Genel-İş Sendikası Eskişehir Şube Başkanı Coşkun Sakcı ve DİSK’e bağlı Tekstil İşçileri Sendikası Bilecik İl Temsilcisi Dilek Yüksel ile bir araya geldi.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
14 Haziran 2023 Çarşamba 15:37
37 Okunma
BAŞKAN BAKKALCIOĞLU DİSK GENEL-İŞ SENDİKASI YÖNETİCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, DİSK Genel-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı ve Örgütlenme Daire Başkanı Ali Haydar Kara, DİSK Genel-İş Sendikası Eskişehir Şube Başkanı Coşkun Sakcı ve DİSK’e bağlı Tekstil İşçileri Sendikası Bilecik İl Temsilcisi Dilek Yüksel ile bir araya geldi.


Başkan Bakkalcıoğlu’nu makamında ziyaret eden DİSK Genel-İş Sendikası yöneticileri Başkan Bakkalcıoğlu ile bir süre görüşerek sohbet etti.

Belediye Başkan Yardımcısı Ali Şahinoğlu’nun da hazır bulunduğu ziyarette Başkan Bakkalcıoğlu, DİSK Genel-İş Sendikası Örgütlenme Daire Başkanı Kara, DİSK Genel- İş Sendikası Eskişehir Şube Başkanı Sakcı ve Tekstil İşçileri Sendikası Bilecik İl Temsilcisi Yüksel’e nazik ziyaretleri nedeni ile teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle