YEŞER KARABULUT KİMİ İŞARET ETTİ

Bilecik Belediyesi Basketbol takımın koçu, Yeşer Karabulut gelecek sezon değerlendirmesinde bulundu.

17 Haziran 2014 Salı 07:34
2269 Okunma
YEŞER KARABULUT KİMİ İŞARET ETTİ

Bilecik Belediyesi Basketbol takımın koçu, Yeşer Karabulut gelecek sezon değerlendirmesinde bulundu.  Yeşer Karabulut yaptığı açıklamada, geçen dönem başarılı bir sezon geçirdiklerini ve gelecek sezon takımda bazı oyuncuları tutmak istediklerini belirtti. Karabulut, “Genel olarak herkesten memnunuz ama sonuçta tabi transfer dönemidir giden oyuncular olacak kalanlar olacak. Birkaç tane oyuncu ile bizde mutluyuz burada oynamaktan hem seyirciden hem bize gelen taraftarlardan hem de sizlerden oynamak istiyoruz yönünde, birkaç tanesi de abi bizim görüşeceğimiz yerler var oralar ile görüşeceğiz sonuçta herkesin bu en doğal hakkı. Birkaç tane de takip ettiğimiz oyuncular var onlarında netleştirdikten sonra önümüzdeki sene inşallah güzel bir kadro oluşturmak hedefimiz. Seyirciye zevk veren bir takım oluşturmanın çabası içerisindeyiz.

  Biliyorsunuz bir üst lige çıktık ve önümüzdeki sene bu ligi bir görmeliyiz. Ligin seviyesi nasıl olacak ligin kalitesi nasıl olacak görmeliyiz. Amacımız çıktığımız bu ligden düşmemek. Eğer düşersek tekrar çıkmak zor olacak. Bu lig kuruluş aşamasında olduğu için biraz fazla takım alındı bizde bu şansı iyi değerlendirdik” dedi.

  “YAZ OKULLARI FAALİYETLERİNE İLGİ BÜYÜK”

  Konuşmasının devamında, Gençlik Spor İl Müdürlüğünün ve Bilecik Belediyesinin çok güzel yaz spor okulları faaliyetleri olduğunu vurgulayan Yeşer Karabulut konuşmasına şöyle devam etti; “ Bilecik Belediyesinin spor okullarında basketbol branşını sürdürüyoruz yaz boyunca. Çocuklarının ve ailelerinin ilgisi çok büyük yaz okullarına. Hatta oradan yetenekli çocukları alıp Bilecik Belediye Spor un yarın öbür gün geleceklerini yaratacak çocukları oluşturmaya çalışıyoruz. Bir nevi alt yapıyı sağlam tutmaya çalışıyoruz. Onun dışında yüzme var. İlimizde biliyorsunuz yüzme bir eksiklik ve biz onu 6-7 senedir çok güzel bir şekilde kapatıyoruz. Talepler yaz spor okullarına çok güzel. Kayıtlar hala devam ediyor ve 18 Haziranda bitecek bu kayıtlar. Kontenjanları kısık tutmaya çalışıyoruz kaliteli eğitim verebilmek için. Eğer çok kişi alırsak okulun kaliteli eğitim vermesi zorlaşıyor” dedi.

  “GENÇLİK SPOR İL MÜDÜRÜ BİLECİK’TE NEFES ALAN BİRİ OLSUN”

Konuşmasının sonunda Karabulut, İl Müdürlüğüne gelecek olan kişinin genç, dinamik, sporun sorunlarını bilen bir kişinin olması gerektiğini vurguları. Karabulut, “Gençlik Spor İl Müdürümüz yaklaşık 7 – 8 yıldır burada görev yapmakta. Tabi kendisinin güzel hizmetleri de olmuştur zaman zaman iyi görevlerde yerine getirmiştir ama sonuçta bu bir bayrak yarışıdır.  Bu bir hizmettir bende bu hizmette önemli sürelerin artık dolduğunu ve kendilerinin Bilecik’te yapacakları birçok şeyi tamamladıklarını düşünüyorum. 7 – 8 yıldır yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ederiz ama sonuçta yeni isimlere yeni yüzlere genç kişilere gençliklere verilmesinin önemli olduğunu düşünüyorum. Gençlik Spor İl Müdürlüğü önemli bir kurum. Bilecik’te futbol dışında futbolda dahil olmak üzere bütün branşları kapsayacak önemli bir kurum. Buraya genç dinamik, Bilecik’in spor sorunlarını bilen Bilecik sporunun nabzını bilen Bilecik’te nefes alan ve Bilecik’te spor denilince akla gelen isimlerden birisi olursa biz mutlu oluruz. Sporun içinden gelmiş bunun eğitimini alıp spor bilgisi olan birisi olursa daha iyi olur” dedi.


Son Güncelleme: 17.06.2014 07:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle